inflyttning

Inflyttning

1 februari 2021

Det nya året närmar sig med stormsteg, och inte långt därefter (1 februari) är det dags för inflyttning i våra första 65 lägenheter på Valplatsen (Wadmans linje). Du är hyresgäst till en av dessa lägenheter och vi vill därför skicka ut lite praktisk information avseende inflyttningen.

Trots försenade leveranser av byggmaterial till följd av covid-19 så är vi glada över att meddela er att byggnationen håller tidplanen.

1 februari är en måndag och det är många som har hört av sig till oss med önskemål om att flytta in lördagen den 30 januari. I dagsläget så kan tyvärr inte garantera att den möjligheten kommer att finnas, men vi lovar att undersöka detta och återkoppla till er snarast möjligt.

Då det totalt är 65 hyresgäster som ska flytta in samtidigt innebär det att det kommer bli vältrafikerat, både i hiss/trapp men även på gator och innergård. Vid stora inflyttningar kan det bli smått kaotiskt, men visar alla hänsyn och hjälps åt så kommer inflyttningsprocessen att bli smidigare för alla.

Den 1 februari (alternativt 30 januari) så kommer vi på Nivika att vara på plats på Wadmans linje 10 med era nycklar och ta emot er mellan kl 09:00-17:00.

Om ni inte kommer den dagen så kan ni hämta nycklarna på vårt kontor som ligger på Österängsvägen 2a nästkommande vardagar mellan kl 09:00-16:00.

Tänk på att det lätt blir bullrigt i trappuppgången, så försök att visa hänsyn så gott det går när du flyttar in. Tack!

Glöm inte att:

• Göra en adressändring hos Skatteverket. Ni hittar er nya adress och lägenhetsnummer på hyreskontraktet
• Teckna en hemförsäkring fr.o.m inflyttningsdatum
• Ta med ett giltigt ID (pass, körkort etc) till nyckelutlämningen, alternativt en undertecknad fullmakt från kontraktsinnehavaren.

Övrig information

• Om ni är intresserade av att hyra parkering så kan ni mejla intresseanmälan till info@nivika.se
• Bredbandsabonnemang kan ni teckna när ni har flyttat in. Anslut er dator till nätverksuttag i lägenheten, öppna internetbrowsern så kan ni välja tjänsteleverantör och hastighet. Kort efter att ni har gjort ert val så aktiveras bredbandet
• El-abonnemang behöver ni inte teckna. Hela fastigheten har ett abonnemang med separat mätning för varje lägenhet
• Första hyresavin skickas per mejl i januari