inflyttning

Inflyttning

1 september 2021

Onsdagen den 1 september är det dags för inflyttning i våra lägenheter på Wadmans linje 10 D-E.

Då det kan vara 57 hyresgäster som får tillgång till sina lägenheter samtidigt innebär det att det kommer bli vältrafikerat, både i hiss/trapp men även på gator och innergård. Vid stora inflyttningar kan det bli smått kaotiskt, men visar alla hänsyn och hjälps åt så kommer inflyttningsprocessen att bli smidigare för alla.

Den 1 september kommer vi på Nivika att vara på plats på Wadmans linje 10 med era nycklar och ta emot er mellan kl 08:30 - 17:00. Om ni inte kan komma den dagen så kan ni hämta nycklarna på vårt kontor som ligger på Österängsvägen 2a nästkommande vardagar mellan kl 09:00-16:00, (OBS! lunchstängt mellan 12:00-13:00).

Glöm inte att:

• Göra en adressändring hos Skatteverket. Ni hittar er nya adress och lägenhetsnummer på hyreskontraktet
• Teckna en hemförsäkring fr.o.m inflyttningsdatum
• Ta med ett giltigt ID (pass, körkort etc) till nyckelutlämningen, alternativt en undertecknad fullmakt från kontraktsinnehavaren.

Övrig information

• Om ni är intresserade av att hyra parkering så kan ni mejla intresseanmälan till info@nivika.se
• Bredbandsabonnemang kan ni teckna när ni har flyttat in. Anslut er dator till nätverksuttag i lägenheten, öppna internetbrowsern så kan ni välja tjänsteleverantör och hastighet. Kort efter att ni har gjort ert val så aktiveras bredbandet
• El-abonnemang behöver ni inte teckna. Hela fastigheten har ett abonnemang med separat mätning för varje lägenhet
• Första hyresavin skickas per mejl

OBS! Ordinarie tillfart till fastigheten är på grund av byggnation tillfälligt avspärrad. För att smidigast köra in till området åker du in via den blåmarkerade rutten på kartan nedan.