inflyttning

Inflyttning på Västergöken 1

Etapp 2 den 1 mars 2021

Den 1 mars är det dags för inflyttning i våra lägenheter på Tellusplatsen 1 och 3 på Kungsängen. Ni är hyresgäst till en av dessa lägenheter och vi vill därför skicka ut lite praktisk information avseende inflyttningen.

1 mars är en måndag och det är många som har hört av sig till oss med önskemål om att flytta in lördagen den 27 februari eller söndagen den 28 februari. I dagsläget så kan vi av olika anledningar tyvärr inte erbjuda er den möjligheten, utan inflyttning kan ske tidigast måndagen den 1 mars.

Inflyttning och hisstider

Då det totalt är 30 hyresgäster som ska flytta in samtidigt innebär det att det kommer bli vältrafikerat, både i hissar/trapphus men även på gator och innergård. Vi har därför gjort ett schema där varje hyresgäst får tillgång till hiss under ett visst tidsintervall under dagen. Resterande tider får man använda trapphus och ställa sig för avlastning där utrymme ges. Varje hyresgäst har fått hisstid i minst 1 timme (bortsett från markplan där man kommer fram utan att behöv hiss). Prioritera därför gärna att flytta in större möbler och tillhörigheter under tiden ni blivit tilldelade.

Vid stora inflyttningar kan det bli smått kaotiskt, men visar alla hänsyn och hjälps åt så kommer inflyttningsprocessen att bli smidigare för alla.

Nycklar

Den 1 mars så kommer vi på Nivika att vara på plats på Tellusplatsen 1-3 med era nycklar och ta emot er mellan kl 08:00-22:00.

Om ni inte kommer den 1 mars så kan ni hämta nycklarna på vårt kontor som ligger på Österängsvägen 2a nästkommande vardagar mellan kl 09:00-16:00.

Glöm inte att:

• Göra en adressändring hos Skatteverket. Ni hittar er nya adress och lägenhetsnummer på hyreskontraktet
• Teckna en hemförsäkring fr.o.m inflyttningsdatum

Övrig information

• Vi har fortfarande några lediga parkeringsplatser i garaget. Om ni är intresserade av att hyra en så kan ni mejla intresseanmälan till info@nivika.se
• Bredbandsabonnemang kan ni teckna när ni har flyttat in. Anslut er dator till nätverksuttag i lägenheten, öppna internetbrowsern så kan ni välja tjänsteleverantör och hastighet. Kort efter att ni har gjort ert val så aktiveras bredbandet. Mer information om bredband och tv hittar ni på Net at Once
• El-abonnemang behöver ni inte teckna. Hela fastigheten har ett abonnemang med separat mätning för varje lägenhet.
• Ett källarförråd finns till varje lägenhet
• Första hyresavin skickas per mejl i februari