inflyttning

Inflyttning på Vråken 1

1 april 2021

Torsdagen den 1 april är det dags för inflyttning i våra lägenheter på Tellusplatsen 2 och 4 samt Tellusgatan 55 och 57 på Kungsängen. På denna sidan hittar du lite praktisk information avseende inflyttningen.

Inflyttning och hisstider

Då det totalt är 54 hyresgäster som ska flytta in samtidigt innebär det att det kommer bli vältrafikerat, både i hissar/trapphus men även på gator och innergård. Vi har därför gjort ett schema där varje hyresgäst får tillgång till hiss under ett visst tidsintervall under dagen. Resterande tider får man använda trapphus och ställa sig för avlastning där utrymme ges. Varje hyresgäst har fått hisstid i 45-60 minuter (bortsett från de som ska flytta in på markplan, där man inte har behov av hiss). Prioritera därför gärna att flytta in större möbler och tillhörigheter under tiden ni blivit tilldelade. Se tiden ni har blivit tilldelade efter kontraktsnummer i bifogat schema för hisstider.

Ladda ner schema med hisstider som gäller 1/4

Vid stora inflyttningar kan det bli smått kaotiskt, men visar alla hänsyn och hjälps åt så kommer inflyttningsprocessen att bli smidigare för alla.

Nycklar

Den 1 april så kommer vi på Nivika att vara på plats på Tellusplatsen/Tellusgatan från klockan 08:00 till 21:00 med era nycklar och ta emot er.

Om ni inte kommer den 1 april så kan ni hämta nycklarna på vårt kontor som ligger på Österängsvägen 2a nästkommande vardagar mellan kl 09:00-16:00.

Glöm inte att:

• Göra en adressändring hos Skatteverket. Ni hittar er nya adress och lägenhetsnummer på hyreskontraktet
• Teckna en hemförsäkring fr.o.m inflyttningsdatum

Övrig information

• Vi har fortfarande några lediga parkeringsplatser i garaget. Om ni är intresserade av att hyra en så kan ni mejla intresseanmälan till info@nivika.se
• Bredbandsabonnemang kan ni teckna när ni har flyttat in. Anslut er dator till nätverksuttag i lägenheten, öppna internetbrowsern så kan ni välja tjänsteleverantör och hastighet. Kort efter att ni har gjort ert val så aktiveras bredbandet
• El-abonnemang behöver ni inte teckna. Hela fastigheten har ett abonnemang med separat mätning för varje lägenhet.
• Ett källarförråd finns till varje lägenhet
• Första hyresavin skickas per mejl i mars