inflyttning

Inflyttning på Vråken 1

1 mars 2021

Första inflyttningsdag på Vråken 1 blir den 1 mars 2021, då är våra första xx lägenheter på Kungsängen färdigställda.

Inflyttning och hisstider

Då det totalt är xx hyresgäster som ska flytta in samtidigt innebär det att det kommer bli vältrafikerat, både i hissar/trapphus men även på gator och innergård. Vi kommer därför att göra ett schema där varje hyresgäst får tillgång till hiss samt plats för avlastning under ett visst tidsintervall under dagen. Resterande tider får man använda trapphus och ställa sig för avlastning där utrymme ges.

Tiden man blir tilldelad beror lite på trapphus, men planen är att varje hyresgäst ska få minst 1 timme. Prioritera därför gärna att flytta in större möbler och tillhörigheter under tiden ni blir tilldelade. Vi vet att alla har olika behov när man behöver flytta in. För att försöka underlätta flyttprocessen för samtliga så gott det går ber vi er vänligen att återkomma med förslag på en tid som passar dvs en timme mellan 08:00-23:00 den 1 februari då man önskar få hisstid, så ska vi försöka tillgodose detta så gott vi kan. Planerar man att inte flytta in under 1 februari, meddela oss gärna detta så bokar vi inte in några hisstider till er under den dagen. Skicka info och önskemål till info@nivika.se.

Vid stora inflyttningar kan det bli smått kaotiskt, men visar alla hänsyn och hjälps åt så kommer inflyttningsprocessen att bli smidigare för alla. För att inte störa övriga boende på olämpliga tider får endast in och utflyttning ske på följande tider:

Dag Fr o m T o m
Vardagar 08:00 21:00
Helger och röda dagar 09:00 19:00

Tänk på att det lätt blir bullrigt i trappuppgången, så försök att visa hänsyn så gott det går när du flyttar in. Tack!

Nycklar

Den 1 mars kommer vi på Nivika att vara på plats på Vråken 1 med era nycklar och ta emot er. Om ni inte har möjlighet att flytta in den 1 mars så kan ni hämta nycklarna på vårt kontor som ligger på Österängsvägen 2a nästkommande vardagar mellan kl 09:00-16:00.

Glöm inte att:

• Göra en adressändring hos Skatteverket. Ni hittar er nya adress och lägenhetsnummer på hyreskontraktet
• Teckna en hemförsäkring fr.o.m inflyttningsdatum

Övrig information

• Vi har fortfarande några lediga parkeringsplatser i garaget. Om ni är intresserade av att hyra en så kan ni mejla intresseanmälan till info@nivika.se
• Bredbandsabonnemang kan ni teckna när ni har flyttat in. Anslut er dator till nätverksuttag i lägenheten, öppna internetbrowsern så kan ni välja tjänsteleverantör och hastighet. Kort efter att ni har gjort ert val så aktiveras bredbandet
• El-abonnemang behöver ni inte teckna. Hela fastigheten har ett abonnemang med separat mätning för varje lägenhet.
• Ett källarförråd finns till varje lägenhet
• Första hyresavin skickas per mejl i Januari