inflyttning

Inflyttning på Vråken 2 och Vombaten 2

3 maj 2021

I månadsskiftet april-maj är det dags för inflyttning i våra lägenheter på Tellusgatan 47, 49, 51 och 53 på Kungsängen. Då 1 maj infaller på en helgdag så kommer inflyttning ske tidigast första vardagen efter månadsskiftet dvs måndagen den 3 maj.

Inflyttning och hisstider

Då det totalt är 60 hyresgäster som ska flytta in samtidigt innebär det att det kommer bli vältrafikerat, både i hissar/trapphus men även på gator och innergård. Vi har därför gjort ett schema där varje hyresgäst får tillgång till hiss under ett visst tidsintervall under dagen. Resterande tider får man använda trapphus och ställa sig för avlastning där utrymme ges. Varje hyresgäst har fått hisstid i 45-60 minuter (bortsett från de som ska flytta in på markplan, där man inte har behov av hiss). Prioritera därför gärna att flytta in större möbler och tillhörigheter under tiden ni blivit tilldelade.

Tänk på att det lätt blir bullrigt i trappuppgången, så försök att visa hänsyn så gott det går när du flyttar in. Tack!

Nycklar

Den 3 maj så kommer vi på Nivika att vara på plats på Tellusplatsen/Tellusgatan från klockan 08:00 till 20:00 med era nycklar och ta emot er.

Om ni inte kommer den 3 maj så kan ni hämta nycklarna på vårt kontor som ligger på Österängsvägen 2a nästkommande vardagar mellan kl 09:00-16:00.

Glöm inte att:

• Göra en adressändring hos Skatteverket. Ni hittar er nya adress och lägenhetsnummer på hyreskontraktet
• Teckna en hemförsäkring fr.o.m inflyttningsdatum
• Ta med ett giltigt ID (pass, körkort etc) till nyckelutlämningen, alternativt en undertecknad fullmakt från kontraktsinnehavaren.

Övrig information

• Bredbandsabonnemang kan ni teckna när ni har flyttat in. Anslut er dator till nätverksuttag i lägenheten, öppna internetbrowsern så kan ni välja tjänsteleverantör och hastighet. Kort efter att ni har gjort ert val så aktiveras bredbandet
• El-abonnemang behöver ni inte teckna. Hela fastigheten har ett abonnemang med separat mätning för varje lägenhet.
• Ett förråd finns till varje lägenhet
• Första hyresavin skickas per mejl i april