Serviceanmälan

Vid fel och brister

Gör en serviceanmälan

Om något gått sönder eller inte fungerar som det ska i din lägenhet gör du en serviceanmälan via vår hemsida. Skapa ett konto (se guide nedan) och logga in.

Gör en serviceanmälan online

OBS! Våra fastighetstekniker som du kanske möter i fastigheten tar inte längre emot felanmälningar direkt utan får sina arbetsorder via vårt service-system.


Jourutryckning

Olyckor och allvarliga problem dyker upp även utanför arbetstid, då kan du anlita Securitas jourverksamhet för att få hjälp. Detta är en tjänst som medför en kostnad. Har du själv orsakat skadan/problemet eller om skadan/problemet är av ringa art som kan vänta till ordinarie personal är på plats, då kommer du troligtvis få betala för Securitas utryckning så använd denna tjänst med förstånd.

Efter kontorstid och under helger kan du vid akuta fall göra serviceanmälan genom att ringa till Securitas.

Dag Ring
Kvällstid och helger
Securitas
Ring 010-470 51 84

Ytterligare information

Guide, skapa konto på Mina sidor

Längst uppe i vänstra hörnet på denna hemsida hittar du en länk till "Mina sidor". När du klickar på den öppnas Mina sidor i ett nytt fönster.


På den nya sidan som öppnas klickar du på "Logga in" i övre högra hörnet eller på "Mina sidor/felanmälan" i menyn. Då kommer du till en inloggningssida där du kan skapa ett konto om du inte har ett sedan tidigare.

Ta mej till kontoregistreringen
Logga in

När du väl är inloggad väljer du "Servicanmälan lägenhet" i menyn under "Mina sidor/Felanmälan". Fyll i formuläret på sidan du kommer till så noggrant som möjligt, så kommer någon av våra tekniker ta hand din anmälan inom kort.


Glömt lösenord till inloggning

Har du glömt lösenordet till din inloggning kan du klicka på "Glömt Lösenord-länken" i inloggningrutan. Ett e-post med ett nytt lösenord kommer då skickas till din e-postadress

OBS! Kontrollera din skräppost ifall du inte får något meddelande