De första hyresgästerna på kontorsgemenskap Österport

Publiserad: 16 Feb, 2016 | av Joakim Dicker

De första hyresgästerna på kontorsgemenskap Österport

Vi hälsar Göteborgs Specialhyvleri och Thomas Ekstrand välkommen som en av de första hyresgästerna till Kontorsgemenskap Österport.

Göteborgs Specialhyvleri AB startade 1994 och har sitt säte i Göteborg. Sedan 2008 har jag jobbat på distans från hemmet i Huskvarna men från 1/1-2016 har jag kört igång en kontorsplats på Kontorsgemenskap Österport. Detta ser jag som ett steg att etablera mera kontakter som skapar möjligheter att sprida vårt namn och kunskaper inom träindustrin, säger Thomas Ekstrand och välkomnar dig in på företagets hemsida www.gsh.se


Vi hälsar även vår bygg-partner GBJ bygg och Peter Karlsson välkomna som hyresgäster på kontorsgemenskap Österport.

GBJ Bygg AB är ett etablerat företag i byggbranschen som sedan 1945 har byggt både hus och gott rykte och är idag ett välrenommerat byggföretag med kontor i Växjö, Värnamo, Göteborg, Stockholm och Karlskrona.

Läs mer om GBJ Bygg AB här: www.gbjbygg.se

Första etappen klar.

Första etappen av Kontorsgemenskapen är i skrivande stund näst intill fulltecknad men redan i mitten av mars beräknas den andra etappen vara klar, där flera kontor fortfarande är lediga. Även en tredje etapp kommer färdigställas under våren/sommaren -16, därefter blir hela kontorsgemenskapen 30 kontorsrum och totalt 1100 kvm stor.