I samband med förvärvet av Alhansa Fastigheter söker vi nu en fastighetschef för Växjö.

Publiserad: 05 Mar, 2020 | av Joakim Dicker

I samband med förvärvet av Alhansa Fastigheter söker vi nu en fastighetschef för Växjö.

Nivika är ett fastighetsbolag med ett 40-tal medarbetare och har sitt huvudkontor i Värnamo. I Värnamo finns den centrala organisationen för projekt, administration, ekonomi och hållbarhet. Nivika äger och förvaltar fastigheter med både kommersiella lokaler och bostäder i Jönköping, Värnamo och Växjö. Fastighetsbeståndet omfattar ca 100 fastigheter med en area av 310000 m2, fördelade på nämnda orter, och har ett fastighetsvärde på knappt 5 miljarder kronor inklusive pågående byggnationer av 400 hyresrätter. Nivika har en uttalad ambition att utöka portföljen ytterligare under de kommande åren.

I samband med förvärvet av Alhansa Fastigheter söker vi nu en fastighetschef för Växjö.

Som fastighetschef har du ett helhetsansvar för fastighetsbeståndet i Växjö, vilket omfattar ca 80 000 m2 lokaler och 2 medarbetare, inom kort tillkommer 80 bostäder och dessutom är ytterligare 250 bostäder planerade.

I rollen arbetar du med att utveckla affären i Växjö ytterligare, samt leda och utveckla vår personalgrupp och vara den samlande kraften i det utvecklings- och förändringsarbete som pågår, samt att koordinera och bidra till god intern samverkan med andra avdelningar såsom projekt. Du rapporterar till VD och ingår i ledningsgruppen.

På Nivika är vi ett starkt team med korta beslutsvägar som drivs av att göra våra kunder nöjda och att tillsammans bidra till företagets fortsatta utveckling och tillväxt. Som medarbetare på Nivika är det viktigt att du tycker om att arbeta i ett högt tempo, är bekväm med modern teknik samt har en positiv attityd kombinerat med ett glatt humör. Arbetsmiljön hos Nivika präglas av engagemang och ständig utveckling.

Huvudsakliga arbetsuppgifter:
  • Ansvara för lokaluthyrning och löpande kontakt med hyresgäster
  • Initiera och samordna fastighets- och lokalutveckling
  • Tillsammans med vår projektavdelning driva om- till- och nybyggnationer
  • Ansiktet utåt i ortens nätverk och mot våra leverantörer
  • Ansvara för att leda, planera och utveckla förvaltningsorganisationen
  • Övergripande ansvar för att fastighetsägaransvaret uppfylls
Vem är du?

Vi söker dig med gedigen erfarenhet inom fastighetsbranschen. Du har tidigare erfarenhet av en liknande roll med personalansvar och är trygg i ditt ledarskap. Du innehar god social kompetens, är strategisk och affärsmässig med god ekonomisk förståelse, besitter en god samordnande förmåga och är bra på att bygga långsiktiga relationer.

Det är viktigt att du kan uttrycka dig väl i både tal och skrift på svenska.

Förutom din kompetens och bakgrund sätter vi stort värde på dina personliga egenskaper.Du har ett eget driv och tycker om att arbeta med utveckling och gillar att interagera med samtliga verksamhetsområden och alla kollegor. Du trivs i en positiv, lättsam och prestigelös atmosfär, där laganda och driv är framgångsfaktorer.

Placering: Växjö

Omfattning: Heltid, tillsvidare

Skicka din ansökan senast 22 mars till jobb@nivika.se.

Observera att vi arbetar med löpande urval, välkommen med din ansökan!

Vid frågor om tjänsten kontakta vår VD Niclas Bergman, 070-516 75 22 eller niclas@nivika.se.