Nivika bygger för Brenderup Group

Publiserad: 10 Apr, 2017 | av Joakim Dicker

Nivika bygger för Brenderup Group

På bilden fr vänster, Magnus Olsson Nivika, Stefan Sjöberg Brenderup Group, Niclas Bergman Nivika, Pål Jönsson Brenderup Group.

Nivika Fastigheter bygger en 13 000 m2 stor fastighet för Brenderup Group på södra Torsvik/Stigamo. Fastigheten kommer innehålla produktion, lager, administration för cirka 100 anställda.

- Vi är oerhört glada att vi fått fortsatt förtroende att vara hyresvärd för Brenderup Group i deras nya lokaler. Detta är en långsiktig och bra satsning för Nivkia, säger fastighetschef Magnus Olsson.

Nivika investerar 100–110 miljoner kronor i denna fastighet som beräknas stå inflyttningsklar under hösten 2018. Detta blir startskottet för Nivikas fortsatta satsning på Stigamo-området där företaget ser en intressant utvecklingspotential med det logistikcenter som skapas där, och som Nivika vill vara en del av.

- Nivikas målsättning är att inom de närmsta åren vara en av de större privata fastighetsbolagen i Jönköpings Län och ambitionen är att uppnå ett fastighetsbestånd med ett marknadsvärde på ca 3 miljarder kronor och med detta projekt tar vi ett ordentligt kliv närmare det målet, säger Niclas Bergman, VD på Nivika Fastigheter.

Läs mer:

Brenderup - Mynewsdesk