Nivika lämnar över nycklarna till Holmgrens Bil

Publiserad: 09 Nov, 2015 | av Joakim Dicker

Nivika lämnar över nycklarna till Holmgrens Bil

Efter knappt 24 månaders projektering och byggnation står nu Holmgrens Bils nya lokaler på Bredasten i Värnamo klara och Niclas Bergman, VD och ägare Nivika som är hyresvärd för fastigheten, hade i måndags nöjet att överlämna fastighetens nycklar till Pär Sandberg, Divisionschef på Holmgrens Bil.

Niclas Bergman säger att det har varit ett kul och intressant projekt att driva, dels för att jag tror vi kommer få se en positiv vidareutveckling av Bredasten i en annan riktning än tidigare, men även för att Holmgrens Bil ser detta som ett referensprojekt för sina framtida etableringar. Vi är väldigt nöjda med slutresultatet och samarbetet GBJ Bygg som varit totalentreprenör för bygget och alla andra inblandade parter i bygget.

Våra nya lokaler är drygt 7300 kvm stora och vi kommer nu den närmaste tiden lämna våra befintliga lokaler på Runemovägen och Jönköpingsvägen för att flytta samman dessa verksamheter här på Bredasten, säger Pär Sandberg. Sammanslagningen blir ett otroligt lyft för vår personal och våra kunder. Vi har har stora förväntningar både på vad det nya läget innebär men också vad denna fantastiska bilanläggning kommer innebära för oss på den lokala marknaden.