Nivika söker en erfaren byggprojektledare

Publiserad: 01 Oct, 2020 | av

Nivika söker en erfaren byggprojektledare
På NIVIKA är vi ett starkt team som drivs av att göra våra hyresgäster nöjda. I vår tillväxt är vi mycket måna om att bibehålla den familjära stämningen, de korta beslutsvägarna och medarbetarens möjlighet till påverkan. Med GLÄDJE - ENGAGEMANG - ÄRLIGHET tar vi tillsammans med HÅLLBARA och KLIMATSMARTA lösningar nästa kliv i utvecklingen med geografiskt fokus Småland.
Vi skapar framgång tillsammans! Följ med...

I rollen som Byggprojektledare ansvarar du för att driva genomförande av projekt utifrån uppsatta mål och riktlinjer. Du är med hela vägen från idé till färdig struktur. Då vi i vår tillväxt riktar fokus på egen projektutveckling är detta ett område vi vill lägga mycket kraft och kompetens i. Beroende på din bakgrund och intresse kan du på sikt bli den som leder och driver projektgruppen. I dagsläget rapporterar du till Projektchef. Majoriteten av projekten är nyproduktion men även om- och tillbyggnationer förekommer. Det prioriterade arbetsinnehållet är som följer;

  • Ansvara för att dina projekt uppnår uppställda mål avseende ekonomi, omfattning, tid och kvalitet
  • Genomförande av projektplan/projektschema för varje projekt 
  • Medverka i att ta fram förfrågningsunderlag 
  • Förhandling, ledning och koordinering av/med externa samarbetspartners såsom arkitekter,
    konstruktörer och andra tekniska kompetenser för att säkerställa genomförbarheten 
  • Genomföra möten på plats med den samlade projektgruppen
  • Fortlöpande tillhandahålla instruktioner och rådgivning 
  • Tillse att miljö-, arbetsmiljö- och myndighetskrav hanteras på rätt sätt
  • Upprätta projektrapporter

Vårt huvudkontor är placerat i Värnamo men eftersom vår projektutveckling även finns i Jönköping ser vi gärna sökande från detta område.

DIN PROFIL
Vi söker Dig som har en mer senior profil och arbetat en längre tid som projektledare, framförallt inom nybyggnation. Du har en mycket god förståelse för hela projektprocessen och affären med kunskaper inom entreprenadjuridik. Mot bakgrund av dina tidigare erfarenheter känner du dig trygg med att självständigt hantera flera projekt parallellt  Du har en stabil personlighet med förmågan att vara lyhörd och vinna förtroende. I ditt arbete är du pådrivande och strukturerad samt har en förmåga att väga olika intressen mot varandra för att se till helheten. Dina framgångsfaktorer är att du är lösningsorienterad och kommunikativ med en förmåga, att i samarbete med andra, driva dina projekt framåt.

Vi erbjuder dig en utvecklande roll med stort eget ansvar hos en stabil, långsiktig och värderingsstyrd fastighetsägare i tillväxt. Du får arbeta i en bred roll med spännande projekt och möjligheten att påverka din roll och din utveckling. 

Bli vår nya BYGGPROJEKTLEDARE - Välkommen med din ansökan!

KONTAKT
I denna rekrytering samarbetar vi med FindMood. Ansvarig rekryterare är Anna Andersson tel: 0708-94 11 01. Ansök gärna så snart som möjligt på www.findmood.se då intervjuer kan komma att påbörjas före sista ansökningsdag som är satt till den 25 oktober.