2024-05-17

Bli vår nya Energitekniker

Till vår teknikavdelning söker vi nu en energitekniker som ska arbeta operativt med energioptimering i våra fastigheter.  

Nyheter

Nivika Fastigheter är ett börsnoterat småländskt fastighetsbolag med ett 60-tal anställda och som äger cirka 190 fastigheter på 25 olika orter i Småland, Västergötland och utmed västkusten. Med småländsk klokskap och med känsla för kvalitet utvecklar och förvaltar vi hus för generationer.

Vi är ett snabbväxande fastighetsbolag med fokus på långsiktigt ägande, en effektiv nybyggnation samt med en investeringsstrategi som syftar till att vara flexibel och anpassningsbar gentemot fastighetsmarknaden. Som medarbetare hos oss får du arbeta med ett familjärt team vars arbetskultur genomsyras av engagemang, glädje, hållbarhet och ärlighet.

Drivs du av att utveckla fastigheter och att bygga långsiktiga kundrelationer? Nivika fortsätter sin tillväxtresa och vi söker nu en energitekniker som gillar högt tempo och nära kontakt med kunder och kollegor. Tjänstens placering är i Värnamo, Växjö eller Jönköping, men arbetet är förlagt på samtliga orter där vi har vårt fastighetsbestånd.

OM ROLLEN

Vi tror att du är en god problemlösare med driv och initiativförmåga med tidigare erfarenhet av att arbeta med teknisk fastighetsdrift och energioptimering. Vi ser gärna att du är en nyfiken person som vill utvecklas och som tidigare har arbetat med olika typer av fastigheter och teknisk komplexitet.

Som person är du driven, social, serviceinriktad och kommunikativ. Vidare ser vi gärna att du är strukturerad, ansvarstagande, självgående och lösningsorienterad. 

KVALIFIKATIONER

  • Eftergymnasial utbildning inom energi som fastighetsingenjör, energiprogrammet på gymnasiet alternativt YH såsom kylteknik, VVS, ventilation, automation, styr och regler.
  • Erfarenhet av att arbeta med energioptimering/energibesparingar i flerbostadshus, kommersiella fastigheter och/eller inom industrin.
  • Goda kunskaper inom energioptimering, styr och regler, vvs och ventilation
  • Erfarenhet av Microsoft 365
  • Erfarenhet av Mestro och Vitec fastighetssystem är meriterande men inget krav

B-körkort är ett krav likaså att kunna uttrycka sig på svenska i tal och skrift.

Urval tillämpas löpande varför vi ber dig skicka in din ansökan så snart som möjligt.

Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta nedanstående.
Din ansökan skickar du till:

Mattias Blommendahl, teknik- och energiansvarig:
mattias.blommendahl@nivika.se
tel. 010-263 61 72
fler nyheter