2024-01-30

Vi söker en operativ förvaltare till Kalmar och Nybro

Till vårt affärsområde Växjö söker vi nu en operativ förvaltare som ska arbeta operativt med våra fastigheter och hyresgäster i Kalmar och Nybro.

Nyheter

Nivika Fastigheter är ett börsnoterat småländskt fastighetsbolag med ett 60-tal anställda och som äger cirka 190 fastigheter på 25 olika orter i Småland, Västergötland och utmed västkusten. Med småländsk klokskap och med känsla för kvalitet utvecklar och förvaltar vi hus för generationer.

 Vi är ett snabbväxande fastighetsbolag med fokus på långsiktigt ägande, en effektiv nybyggnation samt med en investeringsstrategi som syftar till att vara flexibel och anpassningsbar gentemot fastighetsmarknaden.

Drivs du av att utveckla fastigheter och att bygga långsiktiga kundrelationer? Nivika fortsätter sin tillväxtresa och vi söker nu en förvaltare som gillar högt tempo och nära kontakt med kunder och kollegor. Tjänstens placering är i Kalmar, men arbete förekommer även i Nybro samt eventuellt på andra orter där koncernen verkar. Tjänsten ingår i förvaltningsområde Växjö.

OM ROLLEN

Du kommer främst arbeta i Kalmar och Nybro. Där kommer du ha ett brett ansvar för våra bostäder och vårt nybyggda trygghetsboende Nivika Garden.

Huvudsakliga arbetsuppgifter:

  • Arbeta med uthyrning och visning av lägenheter
  • Ansvara för att besiktningar av lägenheter vid utflyttningar
  • Delaktig som trygghetsvärd på vårt trygghetsboende i Nybro, där viss tid kan förläggas på kvällar/helger
  • Utföra serviceorder i bostäder
  • Ansvara för att drift och underhåll på fastigheter utförs i enlighet med bolagets policy
  • Tillsammans med förvaltningschef arbeta för att verksamhet och resultatet inom området utvecklas
  • Tillsammans med förvaltningschef upprätta övergripande verksamhetsplan
  • Övriga förekommande arbetsuppgifter i relation till tjänstens omfattning

OM DIG

Du är en driven och social person som gillar nätverkande och kundkontakt. Det är meriterande om du jobbat med förvaltning. Har du jobbat inom byggbranschen är det också meriterande. Du är målinriktad, ordningsam och självgående. Du trivs i ett omväxlande arbete i högt tempo och uppskattar värdet av ett bra samarbete med såväl kollegor som kunder. Du kommer vara vårt ansikte utåt i Kalmar och Nybro och vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper. Som person är du affärsdriven och kommunikativ.

För att bli framgångsrik i rollen krävs det att man både är handlingskraftig och uthållig. Det är en stor fördel om du besitter ett stort närverk.

Urval tillämpas löpande därför ber vi dig skicka in din ansökan så snart som möjligt.

Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta oss:
 

Anna Sjöberg, förvaltningschef Växjö: anna.sjoberg@nivika.se, tel. 010-263 61 64
Stina Gof, Operativ chef: stina.gof@nivika.se, tel. 010-263 61 84

Din ansökan skickas till Anna Sjöberg, förvaltningschef i Växjö på epost anna.sjoberg@nivika.se

fler nyheter