2022-10-19

Vi söker en Senior Energitekniker

Har du goda kunskaper inom energiområdet? Vill du jobba med ett glatt och familjärt team på ett expanderande fastighetsbolag? Nu söker vi en erfaren energitekniker som vill vara med på resan att utveckla vår verksamhet ännu mer.

DIN BAKGRUND

Vi vill att du har eftergymnasial utbildning som energitekniker eller motsvarande samt flera Ärs erfarenhet inom yrket. Det Àr meriterande om du arbetat inom fastighetsbranschen. Som person Àr du serviceinriktad och trygg i din roll, dÄ kontakt med hyresgÀsterna kommer ske. Vidare ser vi att du har egenskaper som noggrann, ansvarstagande och lösningsorienterad.

 

OM NIVIKA

Nivika Fastigheter Àr ett smÄlÀndskt börsnoterat fastighetsbolag som Àger nÀrmare 190 fastigheter pÄ 18 orter i SmÄland och utmed vÀstkusten. Med smÄlÀndsk klokskap och kÀnsla för kvalitet utvecklar och förvaltar vi fastigheter med hyresgÀsten i fokus. Som anstÀlld hos oss fÄr du arbeta med ett familjÀrt team vars arbetskultur genomsyras av engagemang, glÀdje, hÄllbarhet och Àrlighet!

 

OM TJÄNSTEN

TjÀnstens placering Àr i VÀrnamo eller Jönköping, men kan Àven förekomma pÄ andra orter dÀr koncernen verkar. Du kommer att arbeta bÄde sjÀlvstÀndigt och i team. Under din arbetsdag kommer du bland annat att ansvara för att utveckla, underhÄlla och effektivisera fastigheternas energisystem. Andra förekommande uppgifter kan vara:

  • Aktivt arbeta med företagets energi- och klimatavtal
  • Arbeta med och utveckla energianalyser, energioptimering samt framtagande av lönsamhetskalkyler
  • Planera och genomföra energibesparande Ă„tgĂ€rder
  • HĂ„lla kontakt med hyresgĂ€ster i energifrĂ„gor
  • Aktivt arbeta med larmhantering och funktioner rörande teknik i vĂ„ra fastigheter
  • Utföra projektkalkyler samt medverka i teknikgruppens projekt
  • Övriga förekommande arbetsuppgifter i relation till befattningens omfattning

 

KÖRKORT: B-körkort Ă€r ett krav.
PLACERING: 
VÀrnamo/Jönköping.
OMFATTNING: 
Heltid, tillsvidare med 6 mÄnaders provanstÀllning.

 

VILL DU VARA MED I VÅRT TEAM?

Vi ser fram emot din ansökan! Urval sker löpande. Bifoga CV och personligt brev till jerry@nivika.se. MĂ€rk din ansökan med ”Energitekniker”. Vid frĂ„gor om tjĂ€nsten, kontakta Jerry Johansson, förvaltningschef, 0770-22 17 61

fler nyheter