Lediga lägenheter i Kalmar

Hitta hem - hos oss i Kalmar

I Kalmar har vi fyra olika bostadsfastigheter med totalt 162 hyreslägenheter. Fastigheterna är i mycket fint skick, byggda mellan 2017-2020, och belägna strax norr om Kalmar centrum. Här bor nära centrum och naturen, med Kalmars bästa shopping inom bekvämt cykelavstånd. Området erbjuder fina naturstigar och runt hörnet ligger gröna Värsnäs med golfbana, löpslingor och härliga badvikar.

SE VÅRA OBJEKT I KALMAR

Välj "Kalmar" i det grå fältet nedan för att se våra lediga bostäder på orten. Du kan även justera reglagen för Hyra och Storlek efter dina önskemål. Listningen av våra lägenheter drivs av HomeQ som är en extern portal för uthyrning av bostäder. Där kan du även skapa ett konto för att göra en intresseanmälan på en specifik lägenhet. Hitta hem - hos oss!

BEFOLKNINGSUTVECKLING OCH BYGGANDE I KALMAR

Bostadsbyggandet i Kalmar kommun har varit relativt stabilt de senaste 10 åren. Antalet färdigställda bostäder per år har legat på mellan 250 och 400, med undantag för 2018 och 2020 då antalet var högre, runt 700 respektive 950 bostäder per år. Befolkningsutvecklingen i kommunen har under samma period varit något mer varierande, men överlag har befolkningen ökat. Vid slutet av 2021 uppgick invånarantalet till cirka 72 000 personer, vilket är en ökning med cirka 9 000 personer jämfört med 2010.

Några av Nivikas bostadsfastigheter i Kalmar

Se även vår fullständiga fastighetslista här»

Eklövet 1, Ostindievägen 4-6, Kalmar
Lingonet 1-2, Blåklockev. 4-8, Lupinv. 1-5, Kalmar
Råstenen 1, Hemvägen 2-12, Kalmar

Frågor och svar

Har du någon fråga om våra bostäder eller hur det fungerar att bo hos oss? Nedan har vi har sammanställt några av de vanligaste frågorna och besvarat dem för att göra det lätt för dig. Om du inte hittar svaret på din fråga – kontakta oss så hjälper vi dig.

Vanliga frågor och svar

Här kan du läsa svaren på några av de vanligaste frågorna vi får.

Våra bostadsprojekt som vi håller på och bygger eller planerar att bygga presenteras på vår projektsida. Där kan du hitta vad som är på gång och anmäla intresse för en bostad på just det projektet. Vi försöker uppdatera våra projektsidor löpande vartefter projekten fortskrider och till dem som anmäler intresse för en bostad erbjuder vi naturligtvis en förtur att få välja en lägenhet som passar via en lägenhetsväljare online eller dylikt.

Vi har lite olika tillvägagångssätt på olika orter.

För Jönköping, Värnamo, Växjö, Gislaved, Vetlanda, Sävsjö, Eksjö och Ulricehamn:

På dessa orter söker och anmäler man intresse för en lägenhet via vår egen uthyrningsportal, dit du kommer om du klickar på "Visa lediga lägenheter-knappen" här ovanför.

För att anmäla intresse på en lägenhet måste du registrera dina uppgifter och skapa ett konto. Har du redan ett gamalt konto så ska du inte skapa ett nytt utan istället logga in med dina gamla uppgifter och kanske uppdatera informationen. Klicka på "Glömt lösenord" om du inte kan logga in.

Därefter kan du anmäla intresse på olika lägenheter under "SÖK LEDIGT" 

För Kalmar, Höganäs, Båstad, Halmstad/Haverdal och Falkenberg:

På dessa orter använder vi en extern uthyrningsportal som heter HomeQ där vi och många branschkollegor lägger upp vår lediga bostäder. 

Här måste du också skapa ett konto hos HomeQ enligt deras rutiner och sen söka de lägenheter som du är intresserad av. Obs! tänk på att våra lägenheter visas tillsammans med många andra fastighetsbolags lägenheter i detta systemet.

För att vi ska kunna acceptera en intresseanmälan på en bostad kräver vi att den sökande har en ordnad ekonomi med en fast anställning och inga betalningsanmärkningar.

Innan vi skickar ett erbjudande till den sökande gör vi en rutinmässig kreditupplysning.

Sök bland fler frågor och svar
Example image

Följ oss i sociala medier

Se spännande nyheter & lediga objekt först.

Följ oss i sociala medier