Karta

Vi har bostaden för dig!

Vi värdesätter dig som hyresgäst och lägger stor vikt vid att du ska hitta en bostad att känna dig hemma i.
Vi erbjuder lägenheter runtom i södra Sverige, välj en ort du är intresserad av här nedanför.

ANMÄL DIG TILL VÅR BOSTADSKÖ

Våra lediga lägenheter tilldelar vi efter ett antal olika parametrar vilka du kan läsa mer om i vår uthyrningspolicy. En viktig parameter är det antal köpoäng man har samlat på sig genom att stå i vår bostadskö. För att kunna ansöka om en lägenhet hos oss måste du först registrera dig på ”Mina sidor”. Som sökande finns det även vissa grundläggande kriterier som du måste uppfylla. ⓘ

Våra kommande bostäder

Här kan du se alla våra projekt för kommande bostäder.

Uthyrning pågår

Bostad

Roten 2, Hisingstorp Jönköping

Här på Hisingstorp i Jönköping bygger vi nu 82 st hyreslägenheter. Boendet kommer vara ett så kallat trygghetsboende, vilket innebär att någon i hushållet måste vara 65 år eller äldre för kunna vara berättigad till ett boende i fastigheten.

  • PlatsHisingstorp, Jönköping
  • Planeras färdigtSommaren 2024
  • Antal lägenheter82 st

Uthyrning pågår

Bostad

Tor 3, Nybro

Här på en centralt belägen tomt i Nybro som ringas in av Stora- och Lilla Trädgårdsgatan samt Långgatan, bygger vi nu 62 hyreslägenheter. Boendet kommer vara ett så kallat Trygghetsboende, vilket innebär att någon i hushållet måste vara 65 år eller äldre för kunna vara berättigad till ett boende i fastigheten.

  • PlatsCentrum, Nybro
  • Planeras färdigtApril 2024
  • Antal lägenheter62 st
Bostad

Hovslätts Ängar, Hällstorp 1:107, Jönköping

Sju kilometer söder om Jönköpings centrum, mellan Hovslätt och Hällstorps gård ligger vackra Hovslätts Ängar. Där rullar landskapet ut sig över de böljande kullarna som tillsammans bildar en fin omgivning för aktivitet och rekreation. Hällstorp 1:107 är en fastighet med 40 hyresrätter fördelade på två huskroppar, belägen vid infarten till området.

  • PlatsHovslätt, Jönköping
  • Planeras färdigtApril 2024
  • Antal lägenheter40 st
Nivika Compact Living

Behöver du studentbostad?

Är du student och behöver lägenhet? Vi finns här för dig! Vi erbjuder studentbostäder med hög standard till förmånliga priser, vi kallar det för Compact Living.

Se våra studentbostäder

Frågor och svar

Har du någon fråga om våra bostäder eller hur det fungerar att bo hos oss? Nedan har vi har sammanställt några av de vanligaste frågorna och besvarat dem för att göra det lätt för dig. Om du inte hittar svaret på din fråga – kontakta oss så hjälper vi dig.

Vanliga frågor och svar

Här kan du läsa svaren på några av de vanligaste frågorna vi får.

Hyresavierna skickas ut per mail. Eftersom det är ett automatiskt utskick via vårat ekonomisystem finns risken att den kan hamnat i din skräppost. Du kan också hitta dina hyresavier på Mina sidor under menyvalet Mina sidor / Betalningar.

Hittar du inte din hyresavi mina sidor, eller in din mail senast den 20:e i månaden är du välkommen att kontakta oss.

Första vardagen i den månad som ditt kontrakt börjar att gälla. Vid undantag blir du kontaktad utav oss.

Våra bostadsprojekt som vi håller på och bygger eller planerar att bygga presenteras på vår projektsida. Där kan du hitta vad som är på gång och anmäla intresse för en bostad på just det projektet. Vi försöker uppdatera våra projektsidor löpande vartefter projekten fortskrider och till dem som anmäler intresse för en bostad erbjuder vi naturligtvis en förtur att få välja en lägenhet som passar via en lägenhetsväljare online eller dylikt.

Lägenheten kan sägas upp tidigast till det månadsskifte som inträffar närmast efter tre månader från uppsägningen. Den månad som du säger upp lägenheten räknas ej.

(Exempelvis: säger du upp din lägenhet den 17 juni, är uppsägningstiden fram till den 1 oktober.)

Om du skulle hitta något fel eller har någonting att anmärka på i ditt boende så är du välkommen att göra en serviceanmälan. För snabbast hantering utav ditt serviceärende görs den lättast på vår hemsida via vårt onlineformulär på mina sidor. För akuta ärenden så ringer du oss - du hittar rätt kontaktuppgifter detta högst upp på menyn under knappen ”Serviceanmälan”.

 

Sök bland fler frågor och svar
Bubbla

Följ oss i sociala medier

Se spännande nyheter & lediga objekt först.

Facebook Instagram LinkedIn
Följ oss i sociala medier