LĂ„t din verksamhet
vÀxa hos oss

LĂ„t din verksamhet
vÀxa hos oss

Alternate Text

VI HAR LOKALEN FÖR DIG

Letar du efter en lokal för din kommersiella verksamhet? LĂ„t oss hjĂ€lpa dig! Nivika har lokaler för alla verksamheter – allt ifrĂ„n kontorslokaler till handelsfastigheter och industrilokaler. Vi har lediga lokaler pĂ„ flera olika orter i södra Sverige, frĂ€mst i VĂ€rnamo, VĂ€xjö och Jönköping. Kontakta gĂ€rna oss för att hitta den lokal som passar just din verksamhet bĂ€st.

KONTORSGEMENSKAP

VÄLKOMMEN IN I KONTORSGEMENSKAPEN

Är du i behov av ett kontor då har vi den bästa lösningen för dig – våra kontorshotell. Ett kontorshotell är en plats där du har möjlighet att hyra en kontorsplats i en större fastighet, som du gemensamt delar med andra. Vi har valt att kalla det kontorsgemenskap, eftersom det så mycket bättre beskriver vad platsen faktiskt är – en plats för gemenskap och social samvaro på jobbet.

Läs mer

Frågor och svar

Har du någon fråga om våra lokaler och hur det fungerar att hyra hos oss? Nedan har vi har sammanställt några av de vanligaste frågorna och besvarat dem för att göra det lätt för dig. Om du inte hittar svaret på din fråga – kontakta oss så hjälper vi dig.

Vanliga frÄgor och svar

HÀr kan du lÀsa svaren pÄ nÄgra av de vanligaste frÄgorna vi fÄr.

För snabbast hantering utav ditt serviceĂ€rende görs den lĂ€ttast via vĂ„rt onlineformulĂ€r som du hittar i menyn pĂ„ knappen "ServiceanmĂ€lan". Är det ett akut problem hittar du respektive orts jour-nummer pĂ„ nivika.se/kontakt

Nej, inte för tillfÀllet men vi planerar att införa detta inom kort.

Hyran förfaller sista dagen i föregÄende mÄnad, det vill sÀga att hyran för exempelvis februari mÄnad betalas i slutet av januari mÄnad. Har du autogiro Àr det sista bankdagen som gÀller. AnvÀnder du andra överföringstjÀnster kan det ta nÄgra dagar före pengarna finns pÄ vÄrt konto. TÀnk pÄ att alltid betala hyran i tid.

Eftersom du har skrivit pÄ ett hyresavtal Àr du skyldig att betala din hyra i rÀtt tid oberoende om du fÄtt avi eller inte. Om du behöver nÄgra uppgifter angÄende din avi, kontakta vÄr ekonomiavdelning pÄ 0770-22 01 50. Varje avi har ett eget ocr-nummer (referensnummer) och betalar du in med ett annat ocr-nummer Àn det som Àr pÄ aktuell avi Àr det risk att inbetalningen inte blir registrerad pÄ rÀtt sÀtt hos oss.

Sök bland fler frÄgor och svar
Example image
Nivikas tomter

Behöver du bygga från grunden?

Finns inte lokalen eller fastigheten som er verksamhet behöver, överväg då istället att hyra en nybyggd fastighet helt anpassad efter er verksamhet. Vi har tomter för såväl industrilokal som företagsfastighet på flera platser runt om i södra Sverige, där kan vi erbjuda helt anpassade lokaler som vi bygger och ni sedan hyr.

Se våra tomter

Följ oss i sociala medier

Se spÀnnande nyheter & lediga objekt först.

Följ oss i sociala medier