Låt din verksamhet
växa hos oss

Låt din verksamhet
växa hos oss

VI HAR LOKALEN FÖR DIG

Letar du efter en lokal för din kommersiella verksamhet? Låt oss hjälpa dig! Nivika har lokaler för alla verksamheter – allt ifrån kontorslokaler till handelsfastigheter och industrilokaler. Vi har lediga lokaler på flera olika orter i södra Sverige, främst i Värnamo, Växjö och Jönköping. Kontakta gärna oss för att hitta den lokal som passar just din verksamhet bäst.

Lediga lokaler

Här nedan ser du alla våra lediga lokaler. Våra kommersiella fastigheter är huvudsakligen belägna i Värnamo-, Jönköping- och Växjöområdet, men även på andra orter i södra Sverige.

Lediga lokaleri Jönköping

Hitta din lokal

rubrik text

Lediga lokaleri Värnamo

Hitta din lokal

rubrik text

Lediga lokaler i växjö

Hitta din lokal

rubrik text

Lediga lokalerpå västkusten

Hitta din lokal

rubrik text

Lediga lokalerpå Höglandet

Hitta din lokal

rubrik text

Alla våralediga lokaler

Hitta din lokal

rubrik text
KONTORSGEMENSKAP

VÄLKOMMEN IN I KONTORSGEMENSKAPEN

Är du i behov av ett kontor då har vi den bästa lösningen för dig – våra kontorshotell. Ett kontorshotell är en plats där du har möjlighet att hyra en kontorsplats i en större fastighet, som du gemensamt delar med andra. Vi har valt att kalla det kontorsgemenskap, eftersom det så mycket bättre beskriver vad platsen faktiskt är – en plats för gemenskap och social samvaro på jobbet.

Läs mer

Frågor och svar

Har du någon fråga om våra lokaler och hur det fungerar att hyra hos oss? Nedan har vi har sammanställt några av de vanligaste frågorna och besvarat dem för att göra det lätt för dig. Om du inte hittar svaret på din fråga – kontakta oss så hjälper vi dig.

Vanliga frågor och svar

Här kan du läsa svaren på några av de vanligaste frågorna vi får.

För snabbast hantering utav ditt serviceärende görs den lättast på via vårt onlineformulär som du hittar i menyn på knappen "Serviceanmälan". Är det ett akut problem ring vår huvudkontor 0770-22 01 50 så hjälper vi dig. 

 

Nej, inte för tillfället men vi planerar att införa detta inom kort.

Hyran förfaller sista dagen i föregående månad, det vill säga att hyran för exempelvis februari månad betalas i slutet av januari månad. Har du autogiro är det sista bankdagen som gäller. Använder du andra överföringstjänster kan det ta några dagar före pengarna finns på vårt konto. Tänk på att alltid betala hyran i tid.

Eftersom du har skrivit på ett hyresavtal är du skyldig att betala din hyra i rätt tid oberoende om du fått avi eller inte. Om du behöver några uppgifter angående din avi, kontakta vår ekonomiavdelning på 0770-22 01 50. Varje avi har ett eget ocr-nummer (referensnummer) och betalar du in med ett annat ocr-nummer än det som är på aktuell avi är det risk att inbetalningen inte blir registrerad på rätt sätt hos oss.

Sök bland fler frågor och svar
Example image
Nivikas tomter

Behöver du bygga från grunden?

Finns inte lokalen eller fastigheten som er verksamhet behöver, överväg då istället att hyra en nybyggd fastighet helt anpassad efter er verksamhet. Vi har tomter för såväl industrilokal som företagsfastighet på flera platser runt om i södra Sverige, där kan vi erbjuda helt anpassade lokaler som vi bygger och ni sedan hyr.

Se våra tomter

Följ oss i sociala medier

Se spännande nyheter & lediga objekt först.

Följ oss i sociala medier