Hitta hem - hos oss i Sävsjö

I SÀvsjö har vi fyra bostadsfastigheter med totalt 102 hyreslÀgenheter. Fastigheterna Àr belÀgna i de centrala  delarna av SÀvsjö.

Lediga lĂ€genheter i Sävsjö

Genom att trycka pÄ knappen hÀr nedan kommer du till vÄr uthyrningsportal dÀr du ser alla vÄra lediga lÀgenheter i SÀvsjö. DÀr kan du Àven skapa ett konto för att göra en intresseanmÀlan pÄ en specifik lÀgenhet. VÀlkommen att bo hos oss.

Frågor och svar

Har du någon fråga om våra bostäder eller hur det fungerar att bo hos oss? Nedan har vi har sammanställt några av de vanligaste frågorna och besvarat dem för att göra det lätt för dig. Om du inte hittar svaret på din fråga – kontakta oss så hjälper vi dig.

Vanliga frÄgor och svar

HÀr kan du lÀsa svaren pÄ nÄgra av de vanligaste frÄgorna vi fÄr.

VÄra bostadsprojekt som vi hÄller pÄ och bygger eller planerar att bygga presenteras pÄ vÄr projektsida. DÀr kan du hitta vad som Àr pÄ gÄng och anmÀla intresse för en bostad pÄ just det projektet. Vi försöker uppdatera vÄra projektsidor löpande vartefter projekten fortskrider och till dem som anmÀler intresse för en bostad erbjuder vi naturligtvis en förtur att fÄ vÀlja en lÀgenhet som passar via en lÀgenhetsvÀljare online eller dylikt.

Vi har lite olika tillvÀgagÄngssÀtt pÄ olika orter.

För Jönköping, VÀrnamo, VÀxjö, Gislaved, Vetlanda, SÀvsjö, Eksjö och Ulricehamn:

PÄ dessa orter söker och anmÀler man intresse för en lÀgenhet via vÄr egen uthyrningsportal, dit du kommer om du klickar pÄ "Visa lediga lÀgenheter-knappen" hÀr ovanför.

För att anmÀla intresse pÄ en lÀgenhet mÄste du registrera dina uppgifter och skapa ett konto. Har du redan ett gamalt konto sÄ ska du inte skapa ett nytt utan istÀllet logga in med dina gamla uppgifter och kanske uppdatera informationen. Klicka pÄ "Glömt lösenord" om du inte kan logga in.

DĂ€refter kan du anmĂ€la intresse pĂ„ olika lĂ€genheter under "SÖK LEDIGT" 

För Kalmar, HöganÀs, BÄstad, Halmstad/Haverdal och Falkenberg:

PÄ dessa orter anvÀnder vi en extern uthyrningsportal som heter HomeQ dÀr vi och mÄnga branschkollegor lÀgger upp vÄr lediga bostÀder. 

HÀr mÄste du ocksÄ skapa ett konto hos HomeQ enligt deras rutiner och sen söka de lÀgenheter som du Àr intresserad av. Obs! tÀnk pÄ att vÄra lÀgenheter visas tillsammans med mÄnga andra fastighetsbolags lÀgenheter i detta systemet.

För att vi ska kunna acceptera en intresseanmÀlan pÄ en bostad krÀver vi att den sökande har en ordnad ekonomi med en fast anstÀllning och inga betalningsanmÀrkningar.

Innan vi skickar ett erbjudande till den sökande gör vi en rutinmÀssig kreditupplysning.

Sök bland fler frÄgor och svar
Example image

Följ oss i sociala medier

Se spÀnnande nyheter & lediga objekt först.

Följ oss i sociala medier