Lediga lägenheter i Ulricehamn

Hitta hem - hos oss i Ulricehamn

I Ulricehamn har vi 8 olika bostadsfastigheter med totalt cirka 235 hyreslägenheter. Fastigheterna är belägna i de centrala delarna av Ulricehamns tätort.

SÖK BOSTAD I ULRICEHAMN

Genom att trycka på knappen här nedan kommer du till vår uthyrningsportal där du ser alla våra lediga lägenheter i Ulricehamn. Där kan du även skapa ett konto för att göra en intresseanmälan på en specifik lägenhet. Välkommen att bo hos oss.

BEFOLKNINGSUTVECKLING OCH BYGGANDE

Under de senaste 10 åren har Ulricehamns kommun byggt ett betydande antal hyreslägenheter för att möta behoven från den växande befolkningen. Enligt kommunens statistik har antalet invånare ökat från 23 000 år 2011 till 25 000 år 2021, vilket motsvarar en ökning på cirka 9%. Under samma period har kommunen byggt cirka 300 nya hyreslägenheter, vilket har bidragit till att möta behoven från den ökande befolkningen.

Byggandet av hyreslägenheter har varit en del av kommunens satsning på att utveckla Ulricehamn till en attraktiv plats att bo och arbeta på. För att uppnå detta har kommunen också genomfört en rad andra initiativ, inklusive förbättringar av infrastruktur, utbildning och kultur.

Trots framgångarna fortsätter Ulricehamns kommun att kämpa med utmaningar, inklusive bristen på tillgängliga bostäder och en åldrande befolkning. För att fortsätta växa och utvecklas måste kommunen fortsätta att satsa på att bygga fler bostäder och locka fler människor att flytta till området.

NÅGRA AV NIVIKAS BOSTADSFASTIGHETER I ULRICEHAMN

Se även vår fullständiga fastighetslista här»

Avenboken 1, Avenboksgatan 1, Ulricehamn
Norra Amerika 1, Stures Gränd 1-2 m fl, Ulricehamn
Täljstenen 1,Täljstensgatan 1-8, Ulricehamn

Frågor och svar

Har du någon fråga om våra bostäder eller hur det fungerar att bo hos oss? Nedan har vi har sammanställt några av de vanligaste frågorna och besvarat dem för att göra det lätt för dig. Om du inte hittar svaret på din fråga – kontakta oss så hjälper vi dig.

Vanliga frågor och svar

Här kan du läsa svaren på några av de vanligaste frågorna vi får.

Våra bostadsprojekt som vi håller på och bygger eller planerar att bygga presenteras på vår projektsida. Där kan du hitta vad som är på gång och anmäla intresse för en bostad på just det projektet. Vi försöker uppdatera våra projektsidor löpande vartefter projekten fortskrider och till dem som anmäler intresse för en bostad erbjuder vi naturligtvis en förtur att få välja en lägenhet som passar via en lägenhetsväljare online eller dylikt.

Vi har lite olika tillvägagångssätt på olika orter.

För Jönköping, Värnamo, Växjö, Gislaved, Vetlanda, Sävsjö, Eksjö och Ulricehamn:

På dessa orter söker och anmäler man intresse för en lägenhet via vår egen uthyrningsportal, dit du kommer om du klickar på "Visa lediga lägenheter-knappen" här ovanför.

För att anmäla intresse på en lägenhet måste du registrera dina uppgifter och skapa ett konto. Har du redan ett gamalt konto så ska du inte skapa ett nytt utan istället logga in med dina gamla uppgifter och kanske uppdatera informationen. Klicka på "Glömt lösenord" om du inte kan logga in.

Därefter kan du anmäla intresse på olika lägenheter under "SÖK LEDIGT" 

För Kalmar, Höganäs, Båstad, Halmstad/Haverdal och Falkenberg:

På dessa orter använder vi en extern uthyrningsportal som heter HomeQ där vi och många branschkollegor lägger upp vår lediga bostäder. 

Här måste du också skapa ett konto hos HomeQ enligt deras rutiner och sen söka de lägenheter som du är intresserad av. Obs! tänk på att våra lägenheter visas tillsammans med många andra fastighetsbolags lägenheter i detta systemet.

För att vi ska kunna acceptera en intresseanmälan på en bostad kräver vi att den sökande har en ordnad ekonomi med en fast anställning och inga betalningsanmärkningar.

Innan vi skickar ett erbjudande till den sökande gör vi en rutinmässig kreditupplysning.

Sök bland fler frågor och svar
Example image

Följ oss i sociala medier

Se spännande nyheter & lediga objekt först.

Följ oss i sociala medier