2022-02-08

Nivika söker en Hyresadministratör

Är du social, noggrann och vill jobba med hyresadministration i ett kommersiellt börsnoterat fastighetsbolag? Då kan du vara vår nästa medarbetare!

Nyheter

Som hyresadministratör hos Nivika har du en central roll och ansvarar för att upprätta och administrera kommersiella hyresavtal. Du arbetar mot ett brett geografiskt område och nära samtliga våra uthyrare. Som hyresadministratör stöttar och servar du alla bolagets marknadsområden. På vår uthyrningsavdelning är vi för närvarande ett tiotal personer och din placering blir på huvudkontoret i Värnamo.  

In din roll ingår:

  • Ansvara för att ta fram hyresavtal som bygger på uppgifter från uthyrare
  • Ansvara för administrationen av hyresavtalen med exempelvis omsättnings- och fastighetsskatteavräkningar, driftändringar och scanning
  • Ansvara för avisering till kunder och vara delaktig i inkassoprocesser vid behov
  • Göra uppsägningsunderlag till hyresavtal och bevaka ärenden i hyresnämnden
  • Delaktig i rapportering av statistik och prognoser
  • Delta i enhetens utveckling av digitalisering
  • Kundkontakt vid frågor om hyresavtalen

Kvalifikationer:

  • Gymnasiekompetens
  • Tidigare erfarenhet av hyresavtal är meriterande
  • Goda kunskaper i svenska i både i tal och skrift
  • God IT-vana

Personliga egenskaper

Vi fäster stor vikt på ditt engagemang och dina personliga egenskaper - vi söker en social lagspelare. I rollen som hyresadministratör är en av de viktigaste egenskaperna att du är noggrann, kvalitetsmedveten och har en utmärkt administrativ förmåga. Du ges stort ansvar och frihet i rollen och det är av stor vikt att du är flexibel, har förmågan att prioritera ditt arbete och behålla lugnet även om det är mycket att göra. Du får energi av att ge service, samarbeta och bygga relationer.

Nivika är ett börsnoterat fastighets­bolag med hjärtat i Småland. Vi bildades år 2000, och har sedan dess byggt, förädlat och förvaltat fastigheter. Idag är vi ett 50-tal medarbetare och bolaget äger cirka 170 fastigheter, främst i Värnamo, Jönköping och Växjö, men vi har sedan en tid tillbaka även etablerat oss i Vetlanda, Sävsjö, Eksjö, Göteborg, Varberg, Falkenberg, Halmstad, Laholm och Helsingborg. Orter med goda tillväxtmöjligheter och stabil hyresmarknad.

Vår framgång bygger på goda relationer och där spelar varje medarbetare en viktig roll!

Vi vill gärna ha din ansökan så snart som möjligt, dock senast 2022-02-28. Urval sker löpande och därför kan tjänsten komma att tillsättas före sista ansökningsdatum.

Vi ser fram emot din ansökan!

Ansökan och eventuella frågor angående tjänsten skickas till uthyrningschef Martin Svensson via e-post martin@nivika.se eller per telefon 0770-22 01 70.

 


fler nyheter