2023-06-19

Inflyttning i Nivika Center, Växjö

Det är med stor glädje och stolthet som vi på Nivika Fastigheter AB meddelar invigningen av vår senaste fastighet, Nivika Center i Växjö.

Nyheter

Belägen på Arenastadsområdet på väster i Växjö reser sig nu Nivika Center med sina 19 våningar, ett nytt landmärke och en ny signaturbyggnad i Växjö. Med Nivika Centers 159 hyresrätter erbjuder vi ett stort antal mindre bostäder för den lilla familjen eller för de som bor själva. Med närhet till handeln på Grand Samarkand och med många av stadens sportarenor runt hörnet samt promenadavstånd till centrum, möjliggör vi ett bekvämt, hållbart och miljövänligt boende i ett modernt, energisnålt hus. 

Vi är också glada över att meddela att Nivika Center har byggts med ambitionen att uppnå certifiering enligt Miljöbyggnad silver. Genom att använda hållbara material och energieffektiva lösningar, strävar vi efter att minska vår påverkan på miljön och att skapa en hållbar livsmiljö för våra hyresgäster.

Vi har även strävat efter att erbjuda våra hyresgäster det bästa i form av komfort och stil. I varje lägenhet finner man exempelvis tvåstavig ekparkett med matchande ek-lister, robusta inner- och ytterdörrar för maximal säkerhet och ljudisolering. Köken är utrustade med rostfria vitvaror från välkända tillverkare, och bänkskivorna är tillverkade av högtryckslaminat med en underlimmad diskho. För att göra vardagen bekvämare för våra hyresgäster har varje lägenhet även en integrerad tvätt- och torkmaskin.

För att ytterligare understryka bekvämlighet vill vi även nämna att Nivika Center har en vidbyggd terrass på taket på den intill liggande skolan. Terrassen, som endast är tillgänglig för boende på Nivika Center, erbjuder stora ytor för social samvaro och aktiviteter med bland annat flertalet sittytor, boulebana och (konst)gräsyta.

Vi ser fram emot att välkomna alla nya hyresgästerna till Nivika Center och är övertygade om att de kommer att trivas i våra moderna och bekväma lägenheter.

För mer information besök gärna nivika.se/nivikacenter/

Bilder

Bildmaterial går att ladda ner via denna länk (45 MB)

 


fler nyheter