2023-06-15

Inflyttning på Sadelmakaren 1 i Värnamo

Det är med stor glädje och stolthet som vi på Nivika Fastigheter AB meddelar invigningen av vår senaste fastighet, Sadelmakaren 1.

Belägen i det eftertraktade området Gröndal i Värnamo, erbjuder denna moderna fastighet 130 hyresrätter med hög standard som alla snabbt blev uthyrda i vintras. Den 15 juni hälsade vi hyresgästerna i de 50 första lägenheterna välkomna och senare i augusti kommer de återstående 80 lägenheterna bli inflyttade.

Sadelmakaren 1 är byggd på en tomt där ÖoB tidigare hade en etablering. Den gamla byggnaden monterades ner och flyttades och återbrukas nu av en annan ägare. Vårt engagemang för miljön är en viktig del av vårt arbete. Därför är vi glada över att meddela att Sadelmakaren 1 har byggts med ambitionen att uppnå certifiering enligt Miljöbyggnad silver. Genom att använda hållbara material och energieffektiva lösningar, strävar vi efter att minska vår påverkan på miljön och skapa en hållbar livsmiljö för våra hyresgäster.

Vi har även strävat efter att erbjuda våra hyresgäster det bästa i form av komfort och stil. I varje lägenhet finner man exempelvis tvåstavig ekparkett och matchande eklister på golven, robusta inner- och ytterdörrar för maximal säkerhet och ljudisolering. Samtliga lägenheter har även en rymlig balkong, och vissa lägenheter erbjuder till och med två balkonger för att kunna njuta av den vackra omgivningen. Köken är utrustade med rostfria vitvaror från välkända tillverkare, och bänkskivorna är tillverkade av högtryckslaminat med en underlimmad diskho. För att göra vardagen bekvämare för våra hyresgäster har varje lägenhet även en integrerad tork- och tvättmaskin.

Sadelmakaren 1 är uppdelad i fyra olika byggnader. De två större husen längs Halmstadsvägen sträcker sig över 5-6 våningar, medan de två mindre husen längs Fredsgatan sträcker sig över tre våningar. För att tillgodose behoven hos våra hyresgäster har vi byggt ett bilgarage under fastigheterna, vilket rymmer hela 87 parkeringsplatser.

För mer information besök gärna nivika.se/sadelmakaren/

fler nyheter