2021-06-09

Nivika ny fastighetsägare av Racketcentrum Sports & Business

Nivika Fastigheter blir ny ägare av fastigheten Racketcentrum och RC Hotel Sports & Business i Jönköping. Planen är att bygga ett landmärke för idrott, skola och besöksnäringen i området. ”Vi hoppas att Jönköping som stad ska växa sig ännu starkare”, säger Janne Abrahamsson, kontorschef hos Nivika i Jönköping.

Genom förvärven av Racketcentrum och RC Hotel Sports & Business i Jönköping, har Nivika stora planer på att utveckla området, som ligger på Elmiaområdet. Ambitionen är att bygga ett landmärke för idrott, skola och besöksnäringen.

”Arbetet har pågått under det senaste året och vi kallar projektet för Racketcentrum 3.0. Vi jobbar steg för steg med att presentera våra framtidsplaner för berörda parter”, säger Janne Abrahamsson.

Martin Claesson, vd på Racketcentrum, är mycket belåten med att Nivika blir ny fastighetsägare.
”Det är en jättestor satsning där framför allt utveckling kommer att vara ledordet. Vi hoppas att ta nästa steg när det kommer till den sportsliga utvecklingen, men även kring besöksnäringen i och med Elmiaområdet. Vårt mål är att bli Europas finaste anläggning med Sveriges bästa verksamhet”, säger Martin Claesson.
För mer information:

Niclas Bergman, VD Nivika: 070-516 75 22
Martin Claesson, VD Racketcentrum: 036-33 660 20

fler nyheter