2021-10-07

Nivika söker Fastighetstekniker till Jönköping

Till driftavdelningen i Jönköping söker vi nu en Fastighetstekniker som ska arbeta med skötsel och underhåll av våra fastigheter.

Nivika Fastigheter är ett småländskt fastighetsbolag som äger drygt 120 fastigheter på 11 orter i Småland och utmed västkusten. Till driftavdelningen i Jönköping söker vi nu en Fastighetstekniker som ska arbeta med skötsel och underhåll av våra fastigheter. Du blir även en viktig representant ut mot våra hyresgäster och vårdar och vidareutvecklar relationen med dem. Du är driven, initiativrik, resultatmedveten och kundorienterad och har en förmåga att upprätthålla goda relationer. Som medarbetare på Nivika är det viktigt att du tycker om att arbeta i ett högt tempo, är bekväm med modern teknik samt har en positiv attityd kombinerat med ett glatt humör. Tjänstens placering är i Jönköping men arbete på andra orter där koncernen har verksamheter kan förekomma.

Du rapporterar till kontors- och driftchefen i Jönköping.

 

Din bakgrund

Vi ser gärna att du har en bakgrund inom bygg, fastighet eller liknande. Det är meriterande om du har tidigare erfarenhet som fastighetstekniker. Det är viktigt att du har en hög social kompetens med en känsla för service och kvalité.

Arbetsuppgifter

  • √Ötg√§rda serviceanm√§lningar
  • Arbeta med f√∂rebyggande och avhj√§lpande underh√•ll
  • Sk√∂tsel av fastighetssystem
  • Rondering och underh√•ll
  • Samt √∂vriga f√∂rekommande arbetsuppgifter

Körkort: B-körkort är ett krav.
Placering: Jönköping.
Omfattning: Heltid, tillsvidare med 6 månaders provanställning.

Intresserad?

Tjänsten ska tillsättas omgående varför utvärdering av CV:n sker löpande. Alla ansökningar och kontakter behandlas konfidentiellt.

Välkommen att skicka ditt CV och personligt brev till janne@nivika.se.
M√§rk din ans√∂kan med ‚ÄĚFastighetstekniker, J√∂nk√∂ping‚ÄĚ. Senaste ans√∂kningsdag √§r den 21 oktober 2021.

 

fler nyheter