2022-03-21

Nivika söker Förvaltare i Varberg

Till driftavdelningen i Varberg söker vi nu en tekniskt intresserad Förvaltare som ska arbeta med teknik och drift i våra fastigheter på västkusten.

Nyheter

Nivika Fastigheter är ett börsnoterat småländskt fastighetsbolag som äger drygt 170 fastigheter på 11 orter i Småland och utmed västkusten. Till driftavdelningen i Varberg söker vi nu en Teknisk Förvaltare som ska arbeta med teknik och drift av våra fastigheter. Du blir även en viktig representant ut mot våra hyresgäster och vårdar och vidareutvecklar relationen med dem. Du är teknikintresserad, driven, initiativrik, resultatmedveten, kundorienterad och har förmåga att upprätthålla goda relationer.

Som medarbetare på Nivika är det viktigt att du tycker om att arbeta i ett högt tempo, är bekväm med modern teknik samt har en positiv attityd kombinerat med ett glatt humör. Tjänstens placering är i Varberg och fastigheterna du kommer ansvara för finns i Helsingborg, Båstad, Höganäs, Laholm, Halmstad, Falkenberg, Varberg och Göteborg. Arbete på andra orter där koncernen har verksamheter kan förekomma.

Du rapporterar till Förvaltningsansvarig för västkusten.

DIN BAKGRUND

Vi ser gärna att du har en bakgrund inom bygg, fastighet eller liknande. Det är meriterande om du har tidigare erfarenhet som fastighetsteknik. Det är viktigt att du har en hög social kompetens med en känsla för service och kvalité.

ARBETSUPPGIFTER

  • Åtgärda serviceanmälningar
  • Arbeta med förebyggande och avhjälpande underhåll
  • Skötsel av fastighetssystem
  • Rondering och underhåll
  • Hålla i hyresgästanpassningar
  • Samt övriga förekommande arbetsuppgifter

KÖRKORT: B-körkort är ett krav.
PLACERING: Varberg.
OMFATTNING: Heltid, tillsvidare med 6 månaders provanställning.

INTRESSERAD?

Tjänsten ska tillsättas snarast möjligt varför utvärdering av CV:n sker löpande.
Välkommen att skicka oss ditt CV och personligt brev till:

Andreas Källström, Epost: andreas.kallstrom@nivika.se
Märk din ansökan med ”Förvaltare Västkusten”. Vi arbetar med löpande urval och ser gärna att du skickar in din ansökan snarast. Alla ansökningar och kontakter behandlas konfidentiellt.

 

fler nyheter