2021-12-07

Nivika söker Projektledare

Just nu söker vi en projektledare til kontoret i Värnamo, Växjö eller Jönköping. Som projektledare på Nivika blir du en del av ett starkt team som med närhet, hög servicegrad och kvalitet bygger långsiktiga och starka kundrelationer. Kulturen präglas av starkt engagemang, glädje och ärlighet, där korta beslutsvägar och entreprenöriell anda är hörnstenar.

Som projektledare pÄ Nivika blir du en del av ett starkt team som med nÀrhet, hög servicegrad och kvalitet bygger lÄngsiktiga och starka kundrelationer. Kulturen prÀglas av starkt engagemang, glÀdje och Àrlighet, dÀr korta beslutsvÀgar och entreprenöriell anda Àr hörnstenar.

Nivika har sedan starten byggt, förÀdlat och förvaltat fastigheter i VÀrnamo-, Jönköping- och VÀxjöomrÄdet med hyresgÀsterna i fokus. Idag Àger Nivika ett hundratal fastigheter, frÀmst i VÀrnamo, Jönköping och VÀxjö. Nivika strÀvar efter att ha en mycket hög standard pÄ de fastigheter de Àger och Àr en stolt hyresvÀrd till ett stort antal företag och privatpersoner. Den frÀmsta mÄlsÀttning Àr att ha exceptionellt nöjda hyresgÀster. Det krÀver en stark lokal nÀrvaro och korta beslutsprocesser.

Som projektledare Àr du en viktig del i att koncernens lönsamhet stÀndigt förbÀttras. Du medverka till att klara koncernens ekonomiska mÄl och till att skapa en god teamanda inom avdelningen och koncernen.

In din roll ingÄr:

  • Att organisera, styra och samordna aktiviteter och resurser inom om- och nybyggnadsprojekt.
  • Ansvar för att projekten uppnĂ„r uppstĂ€llda mĂ„l avseende tid, kvalitet och ekonomi.
  • Fortlöpande tillhandahĂ„lla instruktioner och rĂ„dgivning inom projekten.
  • Kontakt, möten, förhandlingar och upphandling med entreprenörer, leverantörer och myndigheter.
  • Tillse att miljö-, arbetsmiljö- och myndighetskrav hanteras pĂ„ rĂ€tt sĂ€tt under projekttiden.
  • Ansvara för att överlĂ€mnande och utvĂ€rdering av projekt sker i samrĂ„d med berörda.

Vi söker dig med relevant utbildning och arbetslivserfarenhet. Eftersom Nivika vÀxer sÄ söker vi bÄde en junior och en senior Projektledare. Det innebÀr att vi söker dig med en gedigen erfarenhet frÄn en liknande roll inom fastighets- eller byggbranschen. Men det finns ocksÄ möjlighet för dig som Àr ny i din karriÀr och redo för nÀsta steg.

Projektledaren rapporterar till Projektchefen och tjÀnstens placering Àr i VÀrnamo, VÀxjö eller Jönköping. Det viktigaste Àr inte var du bor, utan att du Àr rÀtt person.

Urval sker löpande. DÀrför kan tjÀnsten komma att tillsÀttas före sista ansökningsdatum.

Vi ser fram emot din ansökan!

 

Ansök till tjĂ€nsten hĂ€r â€ș

fler nyheter