2021-12-07

Nivika söker Projektledare

Just nu söker vi en projektledare til kontoret i Värnamo, Växjö eller Jönköping. Som projektledare på Nivika blir du en del av ett starkt team som med närhet, hög servicegrad och kvalitet bygger långsiktiga och starka kundrelationer. Kulturen präglas av starkt engagemang, glädje och ärlighet, där korta beslutsvägar och entreprenöriell anda är hörnstenar.

Som projektledare på Nivika blir du en del av ett starkt team som med närhet, hög servicegrad och kvalitet bygger långsiktiga och starka kundrelationer. Kulturen präglas av starkt engagemang, glädje och ärlighet, där korta beslutsvägar och entreprenöriell anda är hörnstenar.

Nivika har sedan starten byggt, förädlat och förvaltat fastigheter i Värnamo-, Jönköping- och Växjöområdet med hyresgästerna i fokus. Idag äger Nivika ett hundratal fastigheter, främst i Värnamo, Jönköping och Växjö. Nivika strävar efter att ha en mycket hög standard på de fastigheter de äger och är en stolt hyresvärd till ett stort antal företag och privatpersoner. Den främsta målsättning är att ha exceptionellt nöjda hyresgäster. Det kräver en stark lokal närvaro och korta beslutsprocesser.

Som projektledare är du en viktig del i att koncernens lönsamhet ständigt förbättras. Du medverka till att klara koncernens ekonomiska mål och till att skapa en god teamanda inom avdelningen och koncernen.

In din roll ingår:

  • Att organisera, styra och samordna aktiviteter och resurser inom om- och nybyggnadsprojekt.
  • Ansvar för att projekten uppnår uppställda mål avseende tid, kvalitet och ekonomi.
  • Fortlöpande tillhandahålla instruktioner och rådgivning inom projekten.
  • Kontakt, möten, förhandlingar och upphandling med entreprenörer, leverantörer och myndigheter.
  • Tillse att miljö-, arbetsmiljö- och myndighetskrav hanteras på rätt sätt under projekttiden.
  • Ansvara för att överlämnande och utvärdering av projekt sker i samråd med berörda.

Vi söker dig med relevant utbildning och arbetslivserfarenhet. Eftersom Nivika växer så söker vi både en junior och en senior Projektledare. Det innebär att vi söker dig med en gedigen erfarenhet från en liknande roll inom fastighets- eller byggbranschen. Men det finns också möjlighet för dig som är ny i din karriär och redo för nästa steg.

Projektledaren rapporterar till Projektchefen och tjänstens placering är i Värnamo, Växjö eller Jönköping. Det viktigaste är inte var du bor, utan att du är rätt person.

Urval sker löpande. Därför kan tjänsten komma att tillsättas före sista ansökningsdatum.

Vi ser fram emot din ansökan!

 

Ansök till tjänsten här ›

fler nyheter