2022-04-12

Vi söker en Förvaltningsansvarig till Vetlanda

Till vårt affärsområde Höglandet söker vi nu en Förvaltningsansvarig som ska arbeta med våra fastigheter och hyresgäster på Småländska Höglandet.

Nivika Fastigheter Àr ett börsnoterat smÄlÀndskt fastighetsbolag med ett 50-tal anstÀllda och som Àger cirka 170 fastigheter pÄ 11 orter i SmÄland och utmed vÀstkusten. Med smÄlÀndsk klokskap och med kÀnsla för kvalitet utvecklar och förvaltar vi hus för generationer.

Vi Àr ett snabbvÀxande fastighetsbolag med fokus pÄ lÄngsiktigt Àgande, en effektiv nybyggnation samt med en investeringsstrategi som syftar till att vara flexibel och anpassningsbar gentemot fastighetsmarknaden.

Drivs du av att utveckla fastigheter och att bygga lÄngsiktiga kundrelationer? Nivika fortsÀtter sin tillvÀxtresa och vi söker nu en Förvaltningsansvarig som gillar högt tempo och nÀra kontakt med kunder och kollegor. TjÀnstens placering Àr i Vetlanda, men arbete kan Àven förekomma pÄ andra orter dÀr koncernen verkar. PÄ avdelningen finns idag tre fastighetstekniker som alla utgÄr frÄn kontoret i Vetlanda.

OM ROLLEN

Du kommer frÀmst arbeta inom ditt affÀrsomrÄde dÀr du har ett helhetsansvar för vÄra bostÀder och kommersiella fastigheter.

Huvudsakliga arbetsuppgifter:

  • Ansvara och utföra uthyrning av lĂ€genheter och kommersiella lokaler
  • Ansvara för att avdelningens drift och underhĂ„ll pĂ„ fastigheter utförs i enlighet med bolagets policy
  • Personalansvar för understĂ€llda medarbetare samt ansvara för kompetensförsörjning och kompetensutvecklingsfrĂ„gor inom avdelningen
  • Ansvar för att verksamhet och resultatet inom avdelningen utvecklas enligt faststĂ€lld budget, mĂ„l och planer
  • UpprĂ€tta övergripande verksamhetsplan inkl. delmĂ„l, aktiviteter och handlingsplaner för avdelningen
  • Övergripande ansvar för upprĂ€ttande av budget, ekonomisk uppföljning, sammanstĂ€llningar, rapportering och avvikelsehantering för avdelningen
  • Övriga förekommande arbetsuppgifter i relation till tjĂ€nstens omfattning

OM DIG

Du Àr en driven och social person som gillar nÀtverkande och kundkontakt. Det Àr meriterande om du jobbat med förvaltning och fastighetsutveckling men du kan Àven ha en annan bakgrund som tex, mÀklare. Har du jobbat inom byggbranschen Àr det ocksÄ meriterande. Du Àr mÄlinriktad, ordningsam och sjÀlvgÄende. Du trivs i ett omvÀxlande arbete i högt tempo och uppskattar vÀrdet av ett bra samarbete med sÄvÀl kollegor som kunder. Du kommer vara vÄrt ansikte utÄt pÄ Höglandet och vi lÀgger stor vikt vid dina personliga egenskaper. Som person Àr du affÀrsdriven och kommunikativ.

För att bli framgÄngsrik i rollen krÀvs det att man bÄde Àr handlingskraftig och uthÄllig. Det Àr en stor fördel om du besitter ett stort nÀrverk inom det regionala nÀringslivet.

Urval tillÀmpas löpande dÀrför ber vi dig skicka in din ansökan sÄ snart som möjligt.

Har du frÄgor om tjÀnsten Àr du vÀlkommen att kontakta Henrik Swahn COO, pÄ telefon 0770-22 17 82.
Din ansökan skickas till henrik.swahn@nivika.se

fler nyheter