2022-04-12

Vi söker en Förvaltningsansvarig till Vetlanda

Till vårt affärsområde Höglandet söker vi nu en Förvaltningsansvarig som ska arbeta med våra fastigheter och hyresgäster på Småländska Höglandet.

Nyheter

Nivika Fastigheter är ett börsnoterat småländskt fastighetsbolag med ett 50-tal anställda och som äger cirka 170 fastigheter på 11 orter i Småland och utmed västkusten. Med småländsk klokskap och med känsla för kvalitet utvecklar och förvaltar vi hus för generationer.

Vi är ett snabbväxande fastighetsbolag med fokus på långsiktigt ägande, en effektiv nybyggnation samt med en investeringsstrategi som syftar till att vara flexibel och anpassningsbar gentemot fastighetsmarknaden.

Drivs du av att utveckla fastigheter och att bygga långsiktiga kundrelationer? Nivika fortsätter sin tillväxtresa och vi söker nu en Förvaltningsansvarig som gillar högt tempo och nära kontakt med kunder och kollegor. Tjänstens placering är i Vetlanda, men arbete kan även förekomma på andra orter där koncernen verkar. På avdelningen finns idag tre fastighetstekniker som alla utgår från kontoret i Vetlanda.

OM ROLLEN

Du kommer främst arbeta inom ditt affärsområde där du har ett helhetsansvar för våra bostäder och kommersiella fastigheter.

Huvudsakliga arbetsuppgifter:

  • Ansvara och utföra uthyrning av lägenheter och kommersiella lokaler
  • Ansvara för att avdelningens drift och underhåll på fastigheter utförs i enlighet med bolagets policy
  • Personalansvar för underställda medarbetare samt ansvara för kompetensförsörjning och kompetensutvecklingsfrågor inom avdelningen
  • Ansvar för att verksamhet och resultatet inom avdelningen utvecklas enligt fastställd budget, mål och planer
  • Upprätta övergripande verksamhetsplan inkl. delmål, aktiviteter och handlingsplaner för avdelningen
  • Övergripande ansvar för upprättande av budget, ekonomisk uppföljning, sammanställningar, rapportering och avvikelsehantering för avdelningen
  • Övriga förekommande arbetsuppgifter i relation till tjänstens omfattning

OM DIG

Du är en driven och social person som gillar nätverkande och kundkontakt. Det är meriterande om du jobbat med förvaltning och fastighetsutveckling men du kan även ha en annan bakgrund som tex, mäklare. Har du jobbat inom byggbranschen är det också meriterande. Du är målinriktad, ordningsam och självgående. Du trivs i ett omväxlande arbete i högt tempo och uppskattar värdet av ett bra samarbete med såväl kollegor som kunder. Du kommer vara vårt ansikte utåt på Höglandet och vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper. Som person är du affärsdriven och kommunikativ.

För att bli framgångsrik i rollen krävs det att man både är handlingskraftig och uthållig. Det är en stor fördel om du besitter ett stort närverk inom det regionala näringslivet.

Urval tillämpas löpande därför ber vi dig skicka in din ansökan så snart som möjligt.

Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Henrik Swahn COO, på telefon 0770-22 17 82.
Din ansökan skickas till henrik.swahn@nivika.se

fler nyheter