2022-03-22

Vi söker en kommersiell förvaltare i Växjö

Till vårt affärsområde Växjö söker vi nu en kommersiell förvaltare som ska arbeta med våra fastigheter i Växjö med omnejd.

Nyheter

Nivika Fastigheter är ett börsnoterat småländskt fastighetsbolag som äger drygt 170 fastigheter på 11 orter i Småland och utmed västkusten. Med småländsk klokskap och med känsla för kvalitet utvecklar och förvaltar vi hus för generationer.

Vi är ett snabbväxande fastighetsbolag med fokus på långsiktigt ägande, en effektiv nybyggnation samt med en investeringsstrategi som syftar till att vara flexibel och anpassningsbar gentemot fastighetsmarknaden.

Drivs du av att utveckla fastigheter och att bygga långsiktiga kundrelationer? Nivika fortsätter sin tillväxtresa och vi söker nu en kommersiell förvaltare som gillar högt tempo och nära kontakt med kunder och kollegor.

Om rollen

Du kommer att arbeta inom ditt affärsområde och du har ett helhetsansvar för de kommersiella fastigheterna som du är tilldelad. Du kommer ansvara för affären och dess offertarbete, samt ansvara för omförhandling och framtagande av erbjudanden, till såväl nya som befintliga kunder till Nivika. Du kommer delta i budget och analys av utfall och prognos för fastigheterna du ansvarar för. Stort fokus kommer att läggas på uthyrning utav vakanta lokaler.  Affärsområdet du kommer ansvara för är Växjö med omnejd..

Om dig

Du är en driven och social person som gillar nätverkande och kundkontakt. Det är meriterande om du jobbat med förvaltning och fastighetsutveckling. Men du kan även ha en annan bakgrund som tex, mäklare. Har du jobbat inom byggbranschen är det också meriterande. Du är målinriktad, ordningsam och självgående. Du trivs i ett omväxlande arbete i ofta högt tempo och uppskattar värdet av ett bra samarbete med såväl kollegor som kunder. Du kommer vara ansiktet utåt och vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper. Som person är du affärsdriven och kommunikativ. För att bli framgångsrik i rollen krävs det att man både är handlingskraftig och uthållig. Det är en stor fördel om du besitter ett stort närverk inom det regionala näringslivet.

Denna rekrytering gör vi i samarbete med Head consulting AB och har du frågor om tjänsten ber vi dig kontakta Eleonor Cserpes 070-955 31 30 eller eleonor@headconsulting.se

Urval tillämpas löpande därför ber vi dig skicka in din ansökan så fort som möjligt.

Länk till Head consulting

fler nyheter