2023-05-09

Nu söker vi två snickare till värnamo

Nu söker vi två snickare för att i kunna utföra renoveringsarbeten i våra fastigheter i Värnamo. Läs mer om tjänsten här nedan.

Nivika Fastigheter är ett småländskt börsnoterat fastighetsbolag som äger närmare 190 fastigheter på 18 orter i Småland och utmed västkusten. Vi månar om att hålla en god standard på våra lägenheter och fastigheter. Som ett led i att ytterligare utveckla en effektiv förvaltning och underhållsorganisation söker vi nu två snickare för att i kunna utföra renoveringsarbeten i egen regi. Vi söker två personer som i team kommer att utföra underhålls- och renoveringsarbeten främst i lägenheter. 

Som snickare hos oss får du arbeta med ett härligt team vars arbetskultur genomsyras av engagemang och glädje. Vi söker dig som är händig, självgående och effektiv samt har erfarenhet av liknande arbetsuppgifter, samt gärna också av måleriarbeten. Båda tjänsterna innebär arbete med hela Nivikas fastighetsbestånd, där man utgår tillsammans ifrån Värnamo. Resor förekommer därför i tjänsten.

DIN BAKGRUND

Vi letar efter en person med rätt personliga egenskaper. Du har en bakgrund inom bygg och det är meriterande om du även har tidigare erfarenheter inom lägenhetsrenovering eller jämförbara arbetsuppgifter.

DINA PERSONLIGA EGENSKAPER

Som medarbetare på Nivika är det viktigt att du tycker om att arbeta i ett högt tempo och har en positiv attityd kombinerat med ett glatt humör. Vi vill att sökande behärskar svenska i både tal och skrift och det är viktigt att du har en hög social kompetens med en känsla för service och kvalité.

KÖRKORT: B-körkort är ett krav.
PLACERING: Värnamo.
OMFATTNING: Heltid, tillsvidare med 6 månaders provanställning.
Anställningsstart: Enligt överenskommelse.

Vid frågor om tjänsten kontakta Jan Wernersson, projektledare underhåll.
Tel. 010-263 61 66 eller på e-post: jan.wernersson@nivika.se

INTRESSERAD?

Välkommen att skicka oss ditt CV och personligt brev till: jan.wernersson@nivika.se
Märk din ansökan med ”Snickare Värnamo”.

Vi arbetar med löpande urval och ser gärna att du skickar in din ansökan snarast. Alla ansökningar och kontakter behandlas konfidentiellt.

Varmt välkommen med din ansökan!

fler nyheter