2024-03-27

Vill du bli vår Trygghetsvärd i Nybro?

I maj öppnar vi vårt första trygghetsboende Nivika Garden i centrala Nybro och till det söker vi nu en trygghetsvärd på deltid.

Nyheter

Ett trygghetsboende är en boendeform som riktar sig till personer där någon i hushållet har fyllt 65 år och som är för pigga och friska för äldreboende men som önskar mer trygghet, social samvaro och gemenskap än vad de kan få i sitt nuvarande hem. I ett trygghetsboende finns gemensamma lokaler för måltider och samvaro, men till skillnad från äldreboenden ingår inte service som mat, omvårdnad eller sjukvård i hyran.

Om tjänsten

Rollen som trygghetsvärd innebär att man finns tillgänglig för de boende i fastigheten. Du planerar och till viss del även utför aktiviteter tillsammans med de boende som kan vara förlagda i eller utanför vår gemensamhetslokal. En viktig del i en trygghetsvärds arbete är att verka för social samvaro för våra boende, varför vi gärna ser att du är en social och aktiv person, det är du tillsammans med de boende som skapar gemensamhet och trivsel!

Tjänsten är en 25%-ig timanställning och arbetstiderna under veckorna kan variera, arbetet kan även vara förlagt till lördagar och söndagar.

Om dig

Du är en driven och social person som tycker om att umgås med människor. Det är meriterande om du har erfarenhet av att jobba med människor, men inget krav.

Urval

Urval tillämpas löpande därför ber vi dig skicka in din ansökan så snart som möjligt, dock senast den 15 april. Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta:
Anna Sjöberg, förvaltningschef Växjö
anna.sjoberg@nivika.se, tel. 010-263 61 64

Din ansökan skickas till Anna Sjöberg, förvaltningschef i Växjö på epost anna.sjoberg@nivika.se

Om Nivika

Nivika Fastigheter är ett börsnoterat småländskt fastighetsbolag med ett 60-tal anställda och som äger cirka 190 fastigheter på 25 olika orter i Småland, Västergötland och utmed västkusten. Med småländsk klokskap och med känsla för kvalitet utvecklar och förvaltar vi hus för generationer.

 


fler nyheter