2024-02-22

Nivika söker en fastighetsförvaltare i Ulricehamn

Drivs du av att utveckla fastigheter och att bygga långsiktiga kundrelationer? Nivika fortsätter sin tillväxtresa och vi söker nu en fastighetsförvaltare som gillar högt tempo och nära kontakt med kunder och kollegor. Tjänstens placering är i Ulricehamn, men arbete kan även förekomma på andra närliggande orter där koncernen verkar.

Nyheter

OM NIVIKA

Nivika Fastigheter är ett småländskt börsnoterat fastighetsbolag med ett 60-tal anställda och äger närmare 190 fastigheter på 25 orter i Småland, Västergötland och utmed västkusten. Med småländsk klokskap och med känsla för kvalitet utvecklar och förvaltar vi hus för generationer.

Vi är ett snabbväxande fastighetsbolag med fokus på långsiktigt ägande, en effektiv nybyggnation samt med en investeringsstrategi som syftar till att vara flexibel och anpassningsbar gentemot fastighetsmarknaden. Som anställd hos oss får du arbeta med ett familjärt team vars arbetskultur genomsyras av engagemang, glädje, hållbarhet och ärlighet.

Drivs du av att utveckla fastigheter och att bygga långsiktiga kundrelationer? Nivika fortsätter sin tillväxtresa och vi söker nu en förvaltare som gillar högt tempo och nära kontakt med kunder och kollegor. 

DIN BAKGRUND

Vi vill att du minst har en eftergymnasial utbildning inom fastigheter och/eller tidigare arbetat som fastighetsförvaltare. Som person är du driven, social, serviceinriktad och kommunikativ. Vidare ser vi att du har egenskaper som strukturerad, ansvarstagande, självgående och lösningsorienterad. Arbetet är omväxlande och i högt tempo och du kommer vara vårt ansikte utåt i Ulricehamn.

OM TJÄNSTEN

Tjänstens placering är i Ulricehamn, men arbete kan även förekomma på andra närliggande orter där koncernen verkar. Du kommer att vara ansvarig förvaltare för våra fastigheter i Ulricehamn, Borås och Sjuhäradstrakten och arbeta både självständigt och i team. Under din arbetsdag kommer du bland annat att leda våra två fastighetstekniker i det vardagliga arbetet och fördela arbetet inom ditt område. Du kommer att ansvara för uthyrning av bostäder och lokaler, vilket innefattar delaktighet i marknadsföring, kommunikation med intressenter och hyresgäster, visningar samt kontraktsskrivning. Du kommer även att ansvara för lägenhetsbesiktningar vid in- och utflyttningar, se till att drift och underhåll på fastigheterna inom ditt ansvarsområde utförs i enlighet med företagets policy, arbeta för att verksamhet och resultat inom ditt område utvecklas samt andra för tjänsten förekommande uppgifter. Du rapporterar till förvaltningschefen.

KÖRKORT: B-körkort är ett krav.
PLACERING:  Ulricehamn.
OMFATTNING: Heltid, tillsvidare med 6 månaders provanställning.

VILL DU VARA EN DEL AV VÅRT TEAM?

Vi ser fram emot din ansökan. Urval tillämpas löpande därför ber vi dig skicka in din ansökan så snart som möjligt, dock senast den 15 mars till Simon Nuay, Förvaltningschef Jönköping på e-post simon@nivika.se, märk din ansökan med ”Fastighetsförvaltare Ulricehamn”. Vid frågor om tjänsten, vänligen mejla frågor och dina kontaktuppgifter till samma e-postadress som ovan.

fler nyheter