2024-09-27

Vi växer och söker ytterligare en bostadsuthyrare

Vill du jobba med ett glatt och familjärt team på ett expanderande fastighetsbolag? Nu söker vi ytterligare en bostadsuthyrare till Jönköping som vill vara med på resan att utveckla vår verksamhet ännu mer. Kanske är det du?

OM NIVIKA

Nivika Fastigheter är ett småländskt börsnoterat fastighetsbolag som äger drygt 200 fastigheter på 18 orter i Småland och utmed västkusten. Med småländsk klokskap och känsla för kvalitet utvecklar och förvaltar vi fastigheter med hyresgästen i fokus. Som anställd hos oss får du arbeta med ett familjärt team vars arbetskultur genomsyras av engagemang, glädje, hållbarhet och ärlighet.

DIN BAKGRUND

Vi vill att du minst har en gymnasial utbildning och kanske tidigare arbetat inom sälj/kundtjänst/uthyrning. Det är meriterande om du jobbat inom fastighetsbranschen men inget krav. Som person är du driven och serviceinriktad. Vidare ser vi att du har egenskaper som noggrann, ansvarstagande och lösningsorienterad samt att du har god datorvana.

OM TJÄNSTEN

Tjänstens placering är i Jönköping, men arbete kan även förekomma på andra orter där koncernen verkar. Du kommer att arbeta både självständigt och i team. Under din arbetsdag kommer du bland annat att ansvara för uthyrning av bostäder, vilket innefattar delaktighet i marknadsföring, kommunikation med intressenter och hyresgäster, visningar samt kontraktsskrivning. Du kommer även att ansvara för lägenhetsbesiktningar vid in- och utflyttningar samt andra för tjänsten förekommande uppgifter.

KÖRKORT: B-körkort är ett krav.
PLACERING:  Jönköping.
OMFATTNING: Heltid, tillsvidare med 6 månaders provanställning.

VILL DU VARA EN DEL AV VÅRT TEAM?

Vi ser fram emot din ansökan. Urval sker löpande. Bifoga CV och personligt brev till simon@nivika.se. Märk din ansökan med ”Bostadsuthyrare Jönköping”.

Vid frågor om tjänsten, vänligen mejla frågor och dina kontaktuppgifter till simon@nivika.se