Låt er verksamhet
växa hos oss

Låt er verksamhet
växa hos oss

Lediga lokaler

VI HAR LOKALEN FÖR ER VERKSAMHET

Letar ni efter en lokal för er kommersiella verksamhet? Låt oss hjälpa er! Nivika har lokaler för alla verksamheter – allt ifrån kontorslokaler, handelslokaler och industrilokaler. Vi har lediga lokaler på flera olika orter i södra Sverige.

Kontakta gärna oss för att hitta den lokal som passar just din verksamhet bäst.

KONTORSGEMENSKAP

VÄLKOMMEN IN I KONTORSGEMENSKAPEN

Är du i behov av ett kontor då har vi den bästa lösningen för dig – våra kontorshotell. Ett kontorshotell är en plats där du har möjlighet att hyra en kontorsplats i en större fastighet, som du gemensamt delar med andra. Vi har valt att kalla det kontorsgemenskap, eftersom det så mycket bättre beskriver vad platsen faktiskt är – en plats för gemenskap och social samvaro på jobbet.

Läs mer

Frågor och svar

Har du någon fråga om våra lokaler och hur det fungerar att hyra hos oss? Nedan har vi har sammanställt några av de vanligaste frågorna och besvarat dem för att göra det lätt för dig. Om du inte hittar svaret på din fråga – kontakta oss så hjälper vi dig.

Vanliga frågor och svar

Här kan du läsa svaren på några av de vanligaste frågorna vi får.

För snabbast hantering utav ditt serviceärende görs den lättast via vårt onlineformulär som du hittar i menyn på knappen "Serviceanmälan". Är det ett akut problem hittar du respektive orts jour-nummer på nivika.se/kontakt

Ja det går bra. Logga in på din internetbank och lägg till "NIVIKA FASTIGHETER" för e-faktura.

Det går även bra att betala via Autogiro. Kontakta då vår ekonomiavdelning och be om att få ansökningsblankett för Autogiro. Telefon: 010-263 61 00

Hyran förfaller sista dagen i föregående månad, det vill säga att hyran för exempelvis februari månad betalas i slutet av januari månad. Har du autogiro är det sista bankdagen som gäller. Använder du andra överföringstjänster kan det ta några dagar före pengarna finns på vårt konto. Tänk på att alltid betala hyran i tid.

Eftersom du har skrivit på ett hyresavtal är du skyldig att betala din hyra i rätt tid oberoende om du fått avi eller inte. Om du behöver några uppgifter angående din avi, kontakta vår ekonomiavdelning på 010-263 61 00. Varje avi har ett eget OCR-nummer (referensnummer) och betalar du in med ett annat OCR-nummer än det som är på aktuell avi är det risk att inbetalningen inte blir registrerad på rätt sätt hos oss.

Sök bland fler frågor och svar
Bubbla
Nivikas tomter

Behöver du bygga från grunden?

Finns inte lokalen eller fastigheten som er verksamhet behöver, överväg då istället att hyra en nybyggd fastighet helt anpassad efter er verksamhet. Vi har tomter för såväl industrilokal som företagsfastighet på flera platser runt om i södra Sverige, där kan vi erbjuda helt anpassade lokaler som vi bygger och ni sedan hyr.

Se våra tomter

Följ oss i sociala medier

Se spännande nyheter & lediga objekt först.

Facebook Instagram LinkedIn
Följ oss i sociala medier