2021-01-15

Nivika anställer fastighetschef i Växjö

Stefan Angeskog som är en välkänd profil i Växjö och kanske mest känd som klubbchef hos Växjö Vipers, är från den 1 januari 2021 anställd som fastighetschef för Växjöområdet hos Nivika Fastigheter AB.

Nyheter

Nivika har samarbetat med innebandyföreningen Växjö Vipers om en större om- och tillbyggnad av föreningens anläggning, Fortnox Arena. Tanken är att utöka klubbens träningsmöjligheter och faciliteter, men också att komplettera med bostäder framförallt för unga vuxna som studerar och arbetar i området.

- Det var i den processen vi fann varandra och jag ser nu mycket fram mot att ta mig in i en för mig helt ny bransch. Förutom projektet på Arenaområdet har Nivika många spännande projekt i pipeline här i Växjö och vi äger redan idag ett 30-tal fastigheter i staden, så vi går en spännande framtid med mycket jobb till mötes, säger Stefan Angeskog.

Nivika Fastigheter bildades i Värnamo år 2001 och har sedan dess förvärvat och byggt ett hundratal fastigheter främst i Värnamo, Jönköping och Växjö. Under de senaste fyra åren har bolaget gått från ett fastighetsvärde på 1,6 miljarder kronor till 5,1 miljarder kronor och ambitionen är att fortsätta växa med bibehållet geografiskt fokus på Småland samt att ha en långsiktig inriktning mot en hållbar och miljöcertifierad byggnation. 

”Vi tror på värvningen av Stefan Angeskog som fastighetschef i Växjö. Hans breda kontaktnät i kombination med ett gott driv passar utmärkt för våra högt ställda mål i Växjöregionen. Även vårt nära samarbete med Växjö Vipers stärks ytterligare i och med rekryteringen av Stefan Angeskog” säger Dan Carlsson Vice VD Nivika Fastigheter.

Kontaktuppgifter

Dan Carlsson
Vice VD/Fastighetschef i Värnamo
Tel. 0770-22 01 59
e-post: dan@nivika.se

Stefan Angeskog
Fastighetschef I Växjö
Tel. 0770-22 17 76
e-post: stefan.angeskog@nivika.se

 

fler nyheter