2021-01-15

Nivika anställer fastighetschef i Växjö

Stefan Angeskog som är en välkänd profil i Växjö och kanske mest känd som klubbchef hos Växjö Vipers, är från den 1 januari 2021 anställd som fastighetschef för Växjöområdet hos Nivika Fastigheter AB.

Nivika har samarbetat med innebandyföreningen VÀxjö Vipers om en större om- och tillbyggnad av föreningens anlÀggning, Fortnox Arena. Tanken Àr att utöka klubbens trÀningsmöjligheter och faciliteter, men ocksÄ att komplettera med bostÀder framförallt för unga vuxna som studerar och arbetar i omrÄdet.

- Det var i den processen vi fann varandra och jag ser nu mycket fram mot att ta mig in i en för mig helt ny bransch. Förutom projektet pÄ ArenaomrÄdet har Nivika mÄnga spÀnnande projekt i pipeline hÀr i VÀxjö och vi Àger redan idag ett 30-tal fastigheter i staden, sÄ vi gÄr en spÀnnande framtid med mycket jobb till mötes, sÀger Stefan Angeskog.

Nivika Fastigheter bildades i VÀrnamo Är 2001 och har sedan dess förvÀrvat och byggt ett hundratal fastigheter frÀmst i VÀrnamo, Jönköping och VÀxjö. Under de senaste fyra Ären har bolaget gÄtt frÄn ett fastighetsvÀrde pÄ 1,6 miljarder kronor till 5,1 miljarder kronor och ambitionen Àr att fortsÀtta vÀxa med bibehÄllet geografiskt fokus pÄ SmÄland samt att ha en lÄngsiktig inriktning mot en hÄllbar och miljöcertifierad byggnation. 

”Vi tror pĂ„ vĂ€rvningen av Stefan Angeskog som fastighetschef i VĂ€xjö. Hans breda kontaktnĂ€t i kombination med ett gott driv passar utmĂ€rkt för vĂ„ra högt stĂ€llda mĂ„l i VĂ€xjöregionen. Även vĂ„rt nĂ€ra samarbete med VĂ€xjö Vipers stĂ€rks ytterligare i och med rekryteringen av Stefan Angeskog” sĂ€ger Dan Carlsson Vice VD Nivika Fastigheter.

Kontaktuppgifter

Dan Carlsson
Vice VD/Fastighetschef i VĂ€rnamo
Tel. 0770-22 01 59
e-post: dan@nivika.se

Stefan Angeskog
Fastighetschef I VÀxjö
Tel. 0770-22 17 76
e-post: stefan.angeskog@nivika.se

 

fler nyheter